Quantcast

Ο Παουλίνιο κατάφερε να κάνει περισσότερα γκελάκια από τον Καραμανλή στην παρουσία του στη Μπάρτσα

Θα αναγκαστεί να καθίσει πρώτος τέρμα βέβαια με τα 3 ποδαράκια που έκανε

Ελευθέριος Γώγος

17 Αυγούστου 2017

Άσχημα τα πράγματα φέτος το καλοκαίρι για την πασίγνωστη ομάδα-ορόσημο της Καταλονίας. Μετά την φυγή του Νεϊμάρ για τα πετροδολάρα του Παρισίου και την άκρως προβληματική εικόνα της ομάδος στα δύο παιχνίδια με την Ρεάλ Μαδρίτης για το Ισπανικό Σούπερ Καπ, ήρθε η πανάκριβη και χωρίς νόημα μεταγραφή του διεθνή Βραζιλιάνου, Παουλίνιο.

Στην «πρώτη» εμφάνισή του με τη φανέλα της Μπαρτσελόνα, ο Παουλίνιο δεν τα πήγε και πολύ καλά. Στην παρουσίαση του με τη φανέλα των μπλαουγκράνα ο βραζιλιάνος μέσος μόλις υπέγραψε, βγήκε στο χορτάρι του «Καμπ Νόου» για το κλασικό έθιμο με γκελάκια. Δυστυχώς κάτι το άγχος, κάτι οι κατάρες που έχει φάει από τους οπαδούς της Μπάρτσα, στο τρίτο «ποδαράκι» η μπάλα του έπεσε. Συνεπώς θα αναγκαστεί να κάτσει πρώτος τέρμα στο Γερμανικό, έκτος αν βρεθεί κάποιος στην Βαρκελώνη που μπορεί να κάνει λιγότερα.

Προφανώς μία τέτοια είδηση δεν θα είχε κανένα ενδιαφέρον αν γινόταν σε οποιαδήποτε άλλο σύλλογο οποιαδήποτε άλλη στιγμή, αλλά μία μέρα μετά την ταπεινωτική ήττα από τη Ρεάλ, το «γλέντι» που έπεσε στα social media ήταν τρικούβερτο, με τα σχόλια να αναφέρονται σε προϊόντα από Άπω Ανατολή καθώς ο βραζιλιάνος μέσος αποκτήθηκε αντί 40 εκατ. από ομάδα της Κίνας.

Best of internet