Quantcast

Αδιανόητη γκολάρα πέτυχε χθες ο Λιονέλ Μέσι στο Ισπανικό πρωτάθλημα

Ο Αργεντινός εξωγήινος παίκτης έχει ξεκινήσει φουριόζος φέτος

THE NEWSROOM

20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο Λιονέλ Μέσι δεν είναι εδώ και καιρό το 15χρονο παιδί θαύμα. Ο υπερπαίχτης μεγάλωσε, είχε μια κακή gangsta μεταμόρφωση και ένα ακόμη πιο αποτυχημένο ντεκαπάζ, απέκτησε τατουάζ και γενικά έκανε οτιδήποτε άλλο κάνει ένας διάσημος ποδοσφαιριστής, όμως σε καμιά περίπτωση δεν ξέχασε να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα: να προκαλεί ναυτία σε αντίπαλους παίχτες και να σκοράρει από περίπου οποιαδήποτε θέση κοντά στην περιοχή.

Αυτό έκανε και στο χτεσινό ματς με την Έιμπαρ για την Πριμέρα Ντιβιζιόν, αγνοώντας αμυντικούς και σκοράροντας το 4-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα στο 59′, με ένα συρτό φάλτσο χαραγμένο με μοιρογνωμόνιο (την ώρα που πέφτει). Η αλήθεια είναι όντως τέτοια εξωφρενικά έκανε πάντα, αλλά σε αυτή τη σεζόν πετάει φωτιές από την αρχή με 9 γκολ σε 5 ματς.

Με τα τέσσερα γκολ που σημείωσε χτες έκανε μάλιστα πρωτιά για τον ίδιο, καθώς είναι η πρώτη φορά που φτάνει τα 9 γκολ στις 5 πρώτες αγωνιστικές, ενώ έφτασε και τα 301 γκολ στην καριέρα του στο Καμπ Νου(!). Είχε να σημειώσε καρέ τερμάτων από το 2013 με την Οσασούνα, αν και το έχει κάνει  επανειλημμένως στο παρελθόν με τέσσερα γκολ κατά των Βαλένθια και Εσπανιόλ στην Πριμέρα, τέσσερα κατά της Άρσεναλ στο Champions League και πέντε (!) ενάντια στη Λεβερκούζεν. Η δε ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε ακόμη δεν έχει ηττηθεί εντός ή εκτός του Καμπ Νου στο ισπανικό πρωτάθλημα.

Αν έχει ξεκινήσει έτσι, τι σκατά θα κάνει στη συνέχεια.

Best of internet