Quantcast

Άγιαξ και Μπάρτσα πέρασαν στους 4 του Τσουλού, αποκλείστηκε η Γιουβέντους

Μετά από 22 χρόνια ο Άγιαξ θα ξαναπαίξει σε ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ

THE NEWSROOM

17 Απριλίου 2019

Άλλη μια χρονιά που η Γιουβέντους δεν θα προσπεράσει τον Γκάρι Νέβιλ σε κατακτήσεις Τσάμπιονς Λιγκ είναι η φετινή, αγαπητοί φίλοι, αφού η ομάδα του Τορίνο αποκλείστηκε μέσα στο σπιτάκι της χάνοντας 1-2 από τον ΠΑΣ Γιάννινα του Άμστερνταμ.

FULL TIME | It ends here, congratulations Ajax.#JuveAjax #ForzaJuve #FinoAllaFine

Gepostet von Juventus am Dienstag, 16. April 2019

 

Ο Άγιαξ θα παίξει τον πρώτο του ημιτελικό Τσάμπιονς Λιγκ στη μετά Λιτμάνεν εποχή αφού τελευταία φορά που έφτασε τόσο μακριά στη διοργάνωση ήταν το 1997. Μάλιστα ένα ενδιαφέρον στατιστικό είναι ότι κάθε φορά που αντιμετωπίζει την ΑΕΚ σε όμιλο φτάνει τουλάχιστον μέχρι τους 4. Οι Ολλανδοί που μετά τη Ρεάλ απέκλεισαν και την Γιουβέντους, περιμένουν τον αντίπαλο τους από το ζευγάρι Σίτι-Τότεναμ.

 

THIS FEELING! 🙏#UCL #juvaja

Gepostet von AFC Ajax am Dienstag, 16. April 2019

 

Στη Βαρκελώνη, ο πέμπτος καλύτερος παίχτης του κόσμου για το 2018, Λιονέλ Μέσι, σκόραρε δύο γκολ (κάτι που δεν κάνει συχνά σε νοκ-άουτ φάσεις) και οι Καταλανοί κέρδισαν σχεδόν σβηστά 3-0 τη Γιουνάιτεντ, και θα αντιμετωπίσουν λογικά τη Λίβερπουλ στον ημιτελικό.

 

🤩 SEE U IN THE SEMIS! ⚽ FC Barcelona 3–0 Manchester United (agg. 4-0) 👟 Messi x2 & Coutinho🔵🔴 #BarçaMUFC #ForçaBarçaPresented by Rakuten Arena

Gepostet von FC Barcelona am Dienstag, 16. April 2019

 

Στο αυριανό πρόγραμμα, η Λίβερπουλ θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί στην Πορτογαλία το 2-0 του πρώτου αγώνα με την Πόρτο, και η Μάντσεστερ Σίτι να ανατρέψει στο Etihad το 1-0 της Τότεναμ.

 

 

Best of internet