Quantcast

Ο Γκαγκαλούδης που κράζει Μάνταλο για τις δηλώσεις του είναι το diss που είχαμε ανάγκη

Ο παλαίμαχος γκαρντ τα έβαλε με τον αρχηγό της ΑΕΚ που αποκάλεσε τον ΠΑΟ “πεθαμένο”

THE NEWSROOM

11 Νοεμβρίου 2019

Ολομέτωπη επίθεση έκανε ο Γιάννης Γκαγκαλούδης στον αρχηγό της ΑΕΚ, Πέτρο Μάνταλο, με αφορμή τον χαρακτηρισμό “νεκρός” που έδωσε ο δεύτερος στον ΠΑΟ σε δηλώσεις του μετά το χθεσινό ντέρμπι. 0 41χρονος μπασκετμπολίστας, που έχει φορέσει τη φανέλα και των δύο ομάδων, δεν έκρυψε ποτέ τα αισθήματα του για τον μεγαλύτερο σύλλογο των Αμπελοκήπων και έτσι σήμερα dissαρε τον αρχηγό της ΑΕΚ για αυτή του την δήλωση:

«Αυτό είναι που καταλαβαίνουμε όλοι, τελειώνουν όλα με τον χειρότερο τρόπο. Δεν υπάρχει διάθεση για λόγια, είμαι εδώ γιατί πρέπει, δεν είναι η ώρα να πούμε ότι πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και τέτοια. Το μόνο που έχω να πω είναι να ζητήσουμε συγγνώμη από τον κόσμο μας που ήταν είναι και ια είναι στο πλευρό μας. Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω.

Το παιχνίδι χάθηκε από μας. Ο εγωισμός μας δεν μας άφησε να κάνουμε το 0-3 και δεν θέλω να ακουστεί κάπως αυτό που θα πω, το λέω με κάθε σεβασμό στον Παναθηναϊκό αλλά νιώθω ότι αναστήσαμε έναν νεκρό».

Εκτός από τον ΠΑΟ, η μοναχοκόρη της Προσφυγιάς μάλλον ανέστησε και το attention στο πρόσωπο του Γιάννη Γκαγκαλούδη, ο οποίος σήμερα το πρωί χτύπησε στα social media με βαρείς χαρακτηρισμούς για τον Μάνταλο:

«Μόλις διάβασα την απίστευτη δήλωση του πιο γρήγορου ποδοσφαιριστή στον κόσμο του Πέτρου μάνταλου ότι νιώθει να ανέστησε ένα νεκρό…

Βρε ποδοσφαιρικό απολίθωμα ποιον νεκρό ανέστησες;;; Δεν σου έχουν πει βρε παιδί της ακμής ότι σε 20 χρόνια από το 1996 μ έχεις κερδίσει εκτός έδρας 1 φορά;;;;

Και άκου πετράκι μάνταλε… Αυτός ο νεκρός που λες έχει μια φανέλα που ζυγίζει όσο δε φαντάζεσαι… Και τα πιτσιρίκια που παίζουν εκεί την τιμάνε… Όχι Σαν εσένα που περπατάς και κοροϊδεύεις τον κόσμο… Παναθηναϊκός γεννιέσαι δε γίνεσαι…»

Με τον ντόρο που δημιουργήθηκε, ο μέσος της ΑΕΚ προέβη σήμερα σε επεξηγηματικές δηλώσεις σχετικά με τα όσα είπε χθες, ενώ μετά τη συγγνώμη του Μάνταλου, συγγνώμη ζήτησε και ο ολντ σκουλ χουλιγκάνος του Τριφυλλιού, με το θέμα να λήγει τελικά χωρίς αίματα:

«Τις τελευταίες ώρες διαπιστώνω ότι έχει δοθεί διαφορετική ερμηνεία σε αυτό που δήλωσα μετά το τέλος του αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Διευκρινίζω με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο ότι αυτό που είπα αφορούσε ξεκάθαρα την ποδοσφαιρική εξέλιξη του συγκεκριμένου αγώνα και το ότι δεν νοείται για την ομάδα μου να χάνει το οποιοδήποτε ματς, από οποιονδήποτε αντίπαλο, όταν προηγείται με 2-0.

Γνωρίζω πολύ καλά το μέγεθος του Παναθηναϊκού και στη μέχρι σήμερα ποδοσφαιρική μου διαδρομή έχω αποδείξει αν σέβομαι ή όχι τους αντιπάλους μου εντός και εκτός γηπέδων.

Ζητάω συγγνώμη αν η δήλωσή μου θεωρήθηκε υποτιμητική για τον Παναθηναϊκό, γιατί σε καμία περίπτωση δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου».

Πλέον αφού το θέμα έληξε, ο εμβληματικός παλαίμαχος του Παλαιού Φαλήρου, της Δάφνης, του Άρη, του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του Ρεθύμνου, της Βίρτους Ρόμα, της Καβάλας, του Απόλλωνα Λεμεσού, του Αμαρουσίου και μερικών δεκάδων ακόμα ομάδων, μπορεί να κάνει ένα τσιγαράκι για να ηρεμήσει.

Best of internet