Quantcast

O Τσιτσιπάς νίκησε τον Τιμ στον τελικό και κατέκτησε το ATP Finals

Στον έβδομο ουρανό όλοι αδέλφια

THE NEWSROOM

17 Νοεμβρίου 2019

Τον σπουδαιότερο τίτλο της καριέρας του κακτέκτησε σήμερα ο Στέφανος Τσιτσιπάς, που νίκησε με ανατροπή τον Ντομινίκ Τιμ στον τελικό του ATP Finals που διεξήχθη στο Λονδίνο. Ο Έλληνας πρωταθλητής έχασε στο tie break το πρώτο σετ, ωστόσο έδειξε αντίδραση και κατάφερε να γυρίσει τον μεγάλο τελικό.

Με ένα σαρωτικό ξεκίνημα στο δεύτερο σετ, στο οποίο προηγήθηκε με 4-0, ο Τσιτσιπάς ισοφάρισε τον αγώνα νικώντας με σκορ 6-2 και όλα κρίθηκαν στο τρίτο σετ, το οποίο είχε διακυμάνσεις στο σκορ αλλά κατέληξε στον Έλληνα πρωταθλητή, πάλι στο tie break.

Είναι ο τρίτος και σημαντικότερος φετινός τίτλος για τον Τσιτσιπά, μετά από αυτούς σε Μασσαλία και Εστορίλ, σε μια χρονιά που μετράει 4 νίκες επί των big-3 (δύο φορές επί του Φέντερερ και από μία απέναντι σε Ναδάλ – Τζόκοβιτς), δείχνοντας ότι πλέον παίζει με ποιότητα.

Ένα ενδιαφέρον στατιστικό στοιχείο είναι ότι όλες οι πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της χώρας μας σε ποδόσφαιρο, μπάσκετ, Eurovision και τένις έγιναν με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας, ενώ ιδιαιτέρως γουρλής απεδείχθη ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ευχήθηκε χθες καλή επιτυχία στον πρωταθλητή μας.

La mala educación

Gepostet von Bill Bakalis am Sonntag, 17. November 2019

Best of internet