Είναι το να βαράς βολές με μπάλα μπόουλινγκ καλή ιδέα; Ο Κώστας Σλούκας εξηγεί!

Μερικές φορές, το να κάνεις το πρώτο πράγμα που σου ήρθε στο μυαλό είναι καταδικασμένο να αποτύχει…

Διονύσης Παππάς

7 Οκτωβρίου 2020

Οκ, γνωρίζουμε ότι το γνωμικό να λέει ότι η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς, αλλά το τι είναι τολμηρός έχει λίιιιιιιιιγη σημασία. Γιατί αν δεν είναι τόλμη αλλά απλός, λιτός, δωρικός, απέριττος παραλογισμός, μάλλον είναι κακή ιδέα. Δε θα ήταν σωστό να πάμε από το «Ο τολμών νικά» στο «Άσ’ τον τρελό στην τρέλα του», έτσι δεν είναι; Κι ας είναι ωραίο βαρύ λαϊκό.

«Γιατί μας λέτε πράγματα ελάχιστα λιγότερο πολύπλοκα από τη Γραμμική Β’» θα μας ρωτήσετε και θα έχετε δίκιο. Είναι που έχουμε ένα εξαιρετικό παράδειγμα στα χέρια μας, και μάλιστα μπασκετικό. Γιατί είναι ένα πράγμα να πηγαίνεις για το buzzer beater από τα 9 μέτρα (όλοι δε θέλουμε να το κάνουμε στη ζωή μας αυτό;), όταν όμως πας με τη γνωστή σπυριάρα. Αυτό μάλιστα, είναι τόλμη.

Είναι όμως άλλο πράγμα να πηγαίνεις να σουτάρεις με μία άλλη μπάλα, η οποία όμως ζυγίζει κάτι κιλά. Σε περίπτωση που έχετε ανάγκη από εποπτικά μέσα, το έκανε ο γνωστός μας Κώστας Σλούκας aka Σλούκι Λουκ για το σποτάκι της bwin, αναφορικά με το Υπεύθυνο Παιχνίδι. O διεθνής guard του Ολυμπιακού το πήρε πάνω του για μας αποδείξει ότι μερικά πράγματα δεν έχουν καμία λογική – και γι’ αυτό δεν υπάρχει και κανένας λόγος να τα προσπαθούμε.

Η τεχνική του είναι ως γνωστόν άψογη, προσπαθεί φιλότιμα, το θέλει πολύ:

Αλλά μερικά πράγματα απλά δεν είναι born to be, και το ξέρουμε όλοι:

Δείτε το βίντεο:

Υπάρχει ένα δίδαγμα αγαπητές φίλες και φίλοι: Το παιχνίδι είναι ωραίο, το να τολμάμε είναι ωραίο, το να παίζουμε χωρίς καμία λογική μόνο να χαλάσει τη φάση μπορεί. Ο παρουσιαστής το ξέρει, ο Σλούκι Λουκ το ξέρει, ο κόσμος στο γήπεδο το ξέρει,  η bwin το ξέρει, όλοι το ξέρουμε.

Παίζουμε υπεύθυνα κι αν ποτέ θελήσουμε να παίξουμε με μπάλα του μπόουλινγκ, καλό είναι να έχουμε εξασφαλίσει ότι α) δεν ξεκολλάει από το έδαφος κι ότι β) στο βάθος έχει κορίνες.

#bResponsible

#bwin

#ResponsibleGaming

Υπενθυμίζεται ότι η bwin πρόσφατα τιμήθηκε με δύο κορυφαίες διακρίσεις για τη συνεπή συνεργασία της με ΜΚΟ και Οργανισμούς, καθώς και για το Κοινωνικό της αποτύπωμα, στα «Corporate Affairs Excellence Awards 2020». Περισσότερα για το πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της bwin, μπορείτε να βρείτε στο: www.bwincares.gr.

Best of internet