Quantcast

Original εξέδρα έξω από το Ιπποκράτειο κάναν οπαδοί της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Χατζηχρήστο

Ο φυσικός αρχηγός της Original αντιμετωπίζει σοβαρό θέμα υγείας

THE NEWSROOM

16 Ιουνίου 2022

Τις τελευταίες μέρες μια πολυ δυσάρεστη είδηση έχει συνταρράξει το οπαδικό κίνημα της ΑΕΚ, καθώς ο αρχηγός της Original και η ψυχή της κερκίδας των κιτρινόμαυρων, Δημήτρης Χατζηχρήστος, αντιμετωπίζει ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος θα χρειαστεί να υποβληθεί σε θεραπείες προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα και το πρωί βρέθηκε στο Ιπποκράτειο.

Η ORIGINAL βρίσκεται στο πλευρό του Δημήτρη Χατζηχρήστου από την πρώτη στιγμή και σήμερα το πρωί, μέλη του μεγαλύτερου συνδέσμου φιλάθλων της ΑΕΚ τον επισκέφτηκαν στο νοσοκομείο, όπου κάνει θεραπεία. Μάλιστα υπήρξαν φήμες πως μαζί με τους οπαδούς της ΑΕΚ βρέθηκαν και κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού, προφανώς σεβούμενοι την μακρά οπαδική ιστορία του Χατζηχρήστου.

Το ραντεβού των παιδιών της ORIGINAL, έξω από το Ιπποκράτειο, είχε οριστεί για τις 07:21 και όταν εμφανίστηκε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος έκαναν pasillo έξω από την είσοδο του νοσοκομείου, ανάβοντας καπνογόνα και φωνάζοντας συνθήματα συμπαράστασης στον άνθρωπο που τους μεγάλωσε οπαδικά και τους έκανε να αγαπήσουν την ομάδα τους.

Περαστικά γίγαντα!

Best of internet