Την ντροπή της 8άρας με διπλό μες στο Μόναχο θέλει να ξεπλύνει η αρμάδα του Τσάβι

Mαντέψτε ποιον θα χειροκροτήσουν οι οπαδοί της Μπάγερν άμα σκοράρει εναντίον τους

Γιάννης Καραμίχος

13 Σεπτεμβρίου 2022

Μπορεί ο θάνατος της Βασίλισσας Ελισάβετ να έφερε μοιραία και την αναβολή της τρέχουσας αγωνιστικής στην Πρέμιερ Λιγκ Stoiximan (όλοι οι ενδιαφερόμενοι για άρωμα Αγγλιάρας στη Θα χρειαστεί να περιμένουν), αλλά για καλή μας τύχη, την χαμένη ποδοσφαιρική μας δόση θα την πάρουμε από το Τσάμπιονς Λιγκ μεσοβδόμαδα. Και όχι απλά έχει Τσάμπιονς Λιγκ, αλλά το γεύμα που προσφέρεται απλόχερα στο πιάτο μας (το δορυφορικό) είναι νοστιμότατο. Μπάγερν και Μπαρτσελόνα, δύο ομάδες με τεράστια ιστορία στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κονταροχτυπιούνται στο Μόναχο και η μάχη αναμένεται να μας καθηλώσει.

Η Μπαρτσελόνα μετά την δύσκολη περίοδο που πέρασε χάνοντας τον σημαντικότερο παίκτη της ιστορίας της (Μέσι), φαίνεται να έχει μεταμορφωθεί προς το καλύτερο υπό τις οδηγίες του Τσάβι. Μπορεί να έχασε βέβαια το περσινό πρωτάθλημα, μπορεί να υπέστη αποκλεισμό σοκ από την Άιντραχτ στο Europa League, αλλά φέτος πραγματικά μοιάζει με ομάδα του ένδοξου και σχετικά κοντινού παρελθόντος της. Για να το πετύχει αυτό φυσικά, χρειάστηκε να προβεί σε σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ της. Και τι σοφότερη επιλογή από το να αγοράσεις ίσως τον καλύτερο επιθετικό στην σύγχρονη ιστορία του ποδοσφαίρου;

O Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, ο παίχτης που απαρνήθηκε την ανθρώπινη φύση του και για 9 λεπτά μεταμορφώθηκε σε εξωγήινο, έχει κουμπώσει άψογα σε ένα πολύ ελπιδοφόρο και δυνατό μπλαουγκράνα ρόστερ και δείχνει πιο έτοιμος από ποτέ να πληγώσει την πρώην του ομάδα. Κι αν υπάρχει ένα κίνητρο για τον Πολωνό να δώσει ένα μάθημα στην ομάδα που δεν του φέρθηκε και με τον καλύτερο τρόπο φεύγοντας από αυτήν, για την Μπαρτσελόνα ολόκληρη μπορούμε να βρούμε  8 κίνητρα επιπλέον. Ποιος μπορεί να ξεχάσει άλλωστε το 2-8 στον προημιτελικό της Λισαβόνας; Σίγουρα όχι ο ορκισμένος οπαδός της Μπάρτσα Τσάβι, που θα προσπαθήσει λυσσαλέα να ξεπλύνει αυτή την ντροπή.

Από την άλλη η Μπάγερν, πανίσχυρη όπως πάντα, μπορεί να ξεκίνησε το Τσάμπιονς Λιγκ νικηφόρα περνώντας άνετα από την έδρα της Ίντερ, αλλά στο πρωτάθλημα μοιάζει να της λείπει κάτι. Και αυτό το κάτι είναι το εύκολο γκολ που είχε με τον Λεβαντόφσκι στο ρόστερ της. Έλα που τώρα όμως αυτόν τον παίκτη θα τον βρει απέναντι της και μαζί του μια Μπαρτσελόνα αναγεννημένη και διψασμένη για εκδίκηση. Το βράδυ της Τρίτης στις 22:00 όλος ο ποδοσφαιρικός κόσμος θα στηθεί στις οθόνες του για την ματσάρα και οι παίχτες της Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να το διασκεδάσουν με τις αρχοντικότατες αποδόσεις της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet