Δεν σταματάει πουθενά το Μαροκινό πειρατικό, πυρπολεί τους Γάλλους και πάει φουλ για τελικό

Τα θέλει όλα και τα θέλει τώρα η πιο die hard ομάδα του φετινού Μουντιάλ

Ορέστης Ιστικόπουλος

14 Δεκεμβρίου 2022

Πέρασε πρώτο από τους ομίλους κερδίζοντας το Βέλγιο, απέκλεισε στην πρώτη φάση των νοκ άουτ την Ισπανία που μάλλον το διάλεξε ως ευκολότερο αντίπαλο από την Κροατία και μετά έστειλε σπίτι της την Πορτογαλία που μετά την εξάρα στους Ελβετούς όλοι την είχαν για φαβορί. Αν ακόμα δεν έχεις πάρει στα σοβαρά το Μαρόκο δεν σου φταίμε εμείς. Η ομάδα που έχει κάνει τον περισσότερο θόρυβο στο φετινό Μουντιάλ είναι έτοιμη να κεράσει ακόμη ένα κάζο. Αυτή τη φορά στους Γάλλους που νομίζουν ότι ήδη έχουν περάσει στον τελικό αλλά δεν θα ξέρουν από που τους ήρθε. Σε ένα κλειστό ματς με πολλές κάρτες, μπόλικο ξύλο και λίγα γκολ το Μαρόκο θα αντιπαραθέσει ψυχή στην ποιότητα των Γάλλων δίνοντας άπλετες επιλογές στους φίλους της Stoiximan. Οι «Τρικολόρ» δεν θα είναι εύκολο εμπόδιο, όμως αυτό είναι το Μουντιάλ του Μαρόκο.

Με μνήμες που φέρνουν στο μυαλό Ελλάδα και Euro 2004, ο Χακίμι, ο Ζίγιεχ, ο Άμραμπατ και τα υπόλοιπα παιδιά είναι έτοιμα να κάνουν περήφανη την Αφρική. Το Μαρόκο λοιπόν είναι έτοιμο να στείλει στον έβδομο ουρανό μια ολόκληρη ήπειρο αλλά το ίδιο μπορεί να κάνει και η Stoiximan με τις αποδοσάρες που δίνει για το συγκεκριμένο ματς.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet