Να σταματήσει να είναι πελάτισσα της Ρεάλ φιλοδοξεί η Λίβερπουλ σε ένα ντέρμπι που όποιος χάσει χάνεται

Οριακές καταστάσεις απόψε στο Άνφιλντ

Ορέστης Ιστικόπουλος

21 Φεβρουαρίου 2023

Ρεάλ και Λίβερπουλ ήταν από τις δύο καλύτερες ομάδες της Ευρώπης την περασμένη χρονιά φτάνοντας μέχρι τον τελικό του Champions League. Εκεί οι «Κόκκινοι» ήταν εμφανώς καλύτεροι, όμως έβγαλαν το συνηθισμένο κόμπλεξ κατωτερότητας απέναντι στη «Βασίλισσα» και κατάφεραν να χάσουν ακόμη μια φορά. Φέτος τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Οι δύο ομάδες δεν βλέπουν τη σεζόν τους να εξελίσσεται βάσει πλάνου και όποιος αποκλειστεί από το μεταξύ τους ζευγάρι θα βρεθεί σε αρκετά δύσκολη θέση. Εσύ πάντως δεν έχεις να ανησυχείς για κάτι, αφού με τις επιλογές που σου δίνει η Stoiximan έχεις όλες τις πόρτες ανοιχτές.

Αυτό δεν ισχύει περίπτωση για τη Λίβερπουλ, η οποία είναι και στη χειρότερη μοίρα. Η ομάδα του Κλοπ έχει πάθει 2021 και μετά από μια μαγική περσινή σεζόν φέτος είναι ξανά σκιά του εαυτού της. Το Champions League είναι η μοναδική της ευκαιρία για διάκριση, αλλά για να συμβεί αυτό πρέπει πρώτα να ξεπεράσει ένα εμπόδιο το οποίο τα τελευταία χρόνια της φαίνεται ανυπέρβλητο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει πελατιάσει τη Λίβερπουλ σε δύο τελικούς και έναν προημιτελικό τα τελευταία πέντε χρόνια και φέτος δεν θα τη χάλαγε να κάνει το ίδιο. Οι κάτοχοι του τροπαίου βλέπουν τη Μπαρτσελόνα να παίρνει κεφάλι στην Ισπανία και θέλουν να θυμίσουν σε όλους ότι το Champions League η διοργάνωση που έχουν σημαδέψει όσο κανείς. Απόψε στο Άνφιλντ κρίνονται πολλά, όμως με τις αποδοσάρες της Stoiximan η μπάλα παίζεται στο δικό σου γήπεδο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Best of internet