Quantcast

Πόσο ζυγίζει η φανέλα της Ρεάλ εξήγησε στην Παρούλα ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ Μπενζεμά

Δεν ξεγράφεις έτσι εύκολα την Βασίλισσα της Ευρώπης

THE NEWSROOM

10 Μαρτίου 2022

Σοκ και δέος. Η τεράστια Ρεάλ, η κατόχος δεκατριών Τσάμπιονς Λιγκ και μια από τις μεγαλύτερες ομάδες του κόσμου, υπέταξε με φοβερή ανατροπή την πολυδιαφημισμένη Παρί και πέταξε προς τους 8 της διοργάνωσης. Με ήρωα τον επίσης τεράστιο Μπενζεμά, αλλά και με την πολύτιμη βοήθεια των Μόντριτς και Βινίσιους, οι Μερένγκες επικράτησαν με 3-1 της Παρί και ονειρεύονται το 14ο.

Ο Γάλλος επιθετικός απέδειξε σε όλο τον κόσμο γιατί θεωρείται ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς της γενιάς μας και με προσωπικό χατ τρικ έριξε στο καναβάτσο τους Παριζιάνους, που είχαν τον Εμπαπέ ως μοναδικό διασωθέντα. Το βάρος της φανέλας, η γκέλα του Ντοναρούμα στο γκολ της ισοφάρισης και η απίστευτη τόνωση που έδινε το φλεγόμενο Μπερναμπέου, χάρισαν στην Ρεάλ μια απίστευτη νίκη.

Ο Γάλλος σκόραρε στο 61′, στο 76′ και στο 78′ και έβαλε τους Ισπανούς σε τροχιά για το 14ο, αφού πέταξαν εκτός τουρνουά ένα από τα φαβορί, που υπέστη ανεξήγητη κατάρρευση στον αγωνιστικό χώρο. Η Ρεάλ προκρίθηκε στα προημιτελικά και περιμένει την κλήρωση της Παρασκευής 18 Μαρτίου για να μάθει τον αντίπαλό της.

Aπό την άλλη μεριά, αν μπορούμε να μπούμε για λίγο στο μυαλό του Εμπαπέ που άνοιξε το σκορ για την ομάδα του αλλά μετά είδε να καταρρέει σαν χάρτινος πύργος στον αγωνιστικό χώρο, είμαστε σίγουροι πως από την μία ξενέρωσε για την τροπή που πήρε ο αγώνας, αλλά από την άλλη τρίβει τα χέρια του για την ομαδάρα που τον περιμένει του χρόνου για να δημιουργήσουνε μαζί μια νέα αυτοκρατορία.

Αλλά…αυτή είναι η βασίλισσα της Ευρώπης!

Best of internet