Quantcast

Σε Ελ Τσόντικο μετέτρεψε η Μπάρτσα του ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ Τσάβι το Ελ Κλάσικο, 0-4 στο ρελαντί την Ρεάλ

Που να ήταν και από την αρχή της χρονιάς στον πάγκο της Μπαρτσελόνα το GOAT εξάρι

THE NEWSROOM

21 Μαρτίου 2022

Από την μία το γόητρο, από την άλλη το ανάθεμα! Αχ και να είχε αναλάβει ο Τσάβι την Μπαρτσελόνα από την αρχή της χρονιάς σκέφτονται άπαντες οι φίλοι των Μπλαουγκράνα, όσο οι Καταλανοί θυμίζουν την Μπαρτσελόνα του Γκουαρντιόλα τις glory days του 2008-2012 και δεν λένε να αφήσουν το πόδι από το γκάζι. Με πιο χαρακτηριστικό θύμα την αιώνια αντίπαλο, Ρεάλ Μαδρίτης.

Παρόλο που το ξεκίνημα της χρονιάς για την χωρίς Μέσι Μπαρτσελόνα έμοιαζε καταστροφικό και πολλοί μιλούσαν για τέλος εποχής, οι Καταλανοί έχουν βαλθεί να τρελάνουν όλη την ποδοσφαιρική υφήλιο και χωρίς οίκτο διέσυραν την μισητή Ρεάλ Μαδρίτης με 0-5. Η αρμάδα του Τσάβι ήταν κυρίαρχη σε όλο τον αγώνα και είμαστε σίγουροι πως αν ξεκινούσε την χρόνια με τον θρυλικό βετεράνο μέσο της στον πάγκο, τώρα θα μιλούσαμε μέχρι και για πρωτάθλημα.

Με  δαιμονισμένο από την αρχή της χρονιάς Πέδρι, με αναγεννημένο στα τελευταία παιχνίδια Ντεμπελέ και με τις κατάλληλες μεταγραφικές προσθήκες, όπως αυτή του Ομπαμεγιάνγκ, η Μπαρτσελόνα έκανε σκόνη και θρύψαλλα τους Μαδριλένους και κάπου εκεί στο Παρίσι ο Λίονελ Μέσι ή χειροκροτάει μόνος του μπροστά στην οθόνη ή τον έχουν πάρει τα ζουμιά που δεν είναι μπροστάρης σε αυτό το πανέμορφο στο μάτι σύνολο του Τσάβι.

Βέβαια ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα, σε πρόσφατες δηλώσεις του στον Ισπανικό τύπο, άφησε ορθάνοιχτες τις πόρτες για επιστροφή του Αργεντινού σταρ στο μέρος που λάτρεψε και λατρεύτηκε όσο κανείς, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αξίζει ένας μεγάλος φόρος τιμής για τον μεγαλύτερο κατά τον ίδιο ποδοσφαιριστή όλων των εποχών και αυτό θα επιτευχθεί μέσω της επιστροφής του στα γνώριμα μπλαουγκράνια λημέρια.

Αλλά…αυτό είναι το ποδόσφαιρο που αγαπήσαμε!

Best of internet