Quantcast

Aνάσκελα κοιμήθηκαν το βράδυ όλοι οι γαύροι, υπέγραψε στον Ολυμπιακό ο Μαρσέλο

Ίσως το καλύτερο αριστερό μπακ όλων των εποχών στην ίσως μεγαλύτερη ελληνική μεταγραφή όλων των εποχών

THE NEWSROOM

3 Σεπτεμβρίου 2022

Καμιά φορά συνηθίζεται στον χώρο των ΑΡΔ να χρησιμοποιούνται βαρύγδουποι τίτλοι όταν πρόκειται για μεταγραφές μεγάλων ομάδων, τόσο που ένα σκορδάκι το βαφτίζουν ΜΠΟΜΠΑ! Αυτή την φορά όμως δεν θα μιλήσουμε για μεταγραφή σκορδάκι, ούτε για μεταγραφή μπόμπα, αλλά για μεταγραφή πυρηνική έκρηξη στην Χιροσίμα. Γιατί μόνο έτσι μπορεί να αποδοθεί επ’ ακριβώς το ποδοσφαιρικό μέγεθος του νέου αποκτήματος του Ολυμπιακό, Μαρσέλο. Σαν ατομική βόμβα.

Η… ατομική αυτή βόμβα έσκασε τα μεσάνυχτα της Παρασκευής και ο Μαρσέλο είναι επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού! Ο Βραζιλιάνος, πρώην σούπερ σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, θα φοράει την «ερυθρόλευκη» φανέλα τα επόμενα 1+1 χρόνια ενώ δηλώθηκε και στη λίστα της ΟΥΕΦΑ για τους ομίλους του Europa League. Εκτός αυτής θα μείνουν Ζιγκερνάγκελ, Ντε Λα Φουέντε και Αγκιμπού Καμαρά.

 

Ο 34χρονος διεθνής Βραζιλιάνος (με ισπανικό διαβατήριο) και άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ είναι ο παίκτης που θα καλύπτει την αριστερή πλευρά του Ολυμπιακού και γιατί όχι και  θέση με πιο δημιουργικό ρόλο. Ποδοσφαιριστής με μία πολύ μεγάλη τροπαιοθήκη, που έχει πέντε Champions League με τη Ρεάλ Μαδρίτης, έξι Πρωταθλήματα Ισπανίας και ένα Κύπελλο Συνομοσπονδιών με τη Βραζιλία. Ε δεν χρειάζεται και περαιτέρω συστάσεις εδώ που τα λέμε.

Το μόνο σίγουρο είναι πως στο άκουσμα αυτής της είδησης, οι οπαδοί των ερυθρόλευκων όχι μόνο ανέκτησαν την χαμένη τους πίστη στην διοίκηση της όμαδας μετά τις κακές εμφανίσεις στην Ευρώπη, αλλά είμαστε σίγουροι πως…θα δυσκολεύτηκαν να κοιμηθούν μπρούμυτα το βράδυ. Τέτοια ξαφνικά και σε σχεδόν μεταμεσονύκτια ώρα, μπορούν να προκαλέσουν άλλωστε τέτοια φαινόμενα ανύψωσης..του ηθικού.

Aλλά…αυτός είναι ο Μαρσέλο!

 

Best of internet