Για σεφταλιές η αδιάφορη Ελλάδα στην Κύπρο, γκολ και θέαμα αναμένεται στην Λάρνακα

Για την Άννα Βίσση και τον Γιώργο Θεοφάνους Ελλάδα και Κύπρος θα χαρίσουν ποδοσφαιρικές συγκινήσεις

Γιάννης Καραμίχος

23 Σεπτεμβρίου 2022

Αχ, επιτέλους Nations League….δεν είπε ποτέ κανείς, εκτός από τους παίκτες της Stoiximan. Μια διοργάνωση που πιο πολύ δημιουργήθηκε για να αποφορτίζει τους ποδοσφαιριστές από το βαρύ αγωνιστικό πρόγραμμα με τους συλλόγους τους, παρά για να κρίνει κάτι ιδιαίτερα σημαντικό για τις εθνικές. Όπως και να’χει όμως, η δική μας Εθνική, η Εθνική Ελλάδος, τα χει πάει περίφημα στον όμιλο της και με τον Γκουστάβο Πογιέτ στο τιμόνι της δείχνει ιδιαίτερα σημάδια βελτίωσης.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα που έχει καπαρώσει την πρώτη θέση στον δεύτερο όμιλο, θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στις 21:45 την Κύπρο και αν μέχρι στιγμής δεν έχει δεχθεί γκολ σε κανένα από τα τέσσερα παιχνίδια που έδωσε κάνοντας το απόλυτο (4 νίκες σε 4 παιχνίδια), αυτή την φορά τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Και ο αντίπαλος της ένας παλιός και διαχρονικός φίλος.

Στην Κύπρο και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Λάρνακας, θα ακουστεί για άλλη μια φορά ο κοινός εθνικός ύμνος, οι στόχοι και των δύο εθνικών ομάδων έχουν επιτευχθεί και το μόνο που απομένει είναι να μας χαρίσουν το πολυπόθητο θέαμα που μας έχουν συνηθίσει (μπορεί και όχι) παίζοντας ανοιχτό ποδόσφαιρο και όχι ποδόσφαιρο σκοπιμοτήτων. Η Εθνική Ελλάδος θέλει να κάνει το 5/5 και να πάρει άλλη μια νίκη, όμως δεν ορκιζόμαστε ότι θα βάλει και τα πόδια της στην φωτιά.

Το νησί της Αφροδίτης, πέρα από καταπληκτικές παραλίες και γραφικά στενοσόκακα, προσφέρεται και για σεφταλιές άλλωστε. Και τι καλύτερο από το να συνοδεύσεις τον πεντανόστιμο αυτόν μεζέ με λίγη ζιβανία, το παραδοσιακό ποτό των Κυπρίων; Αυτά θα σκέφτεται ο Κάρλος Ζέκα και ο Μανώλης Σιώπης κι άντε μετά να δώσουν βάση στο πως να αμυνθούν στο παιχνίδι με την Κύπρο. Το γκολ γκολ θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο ομάδες και οι αρχοντικές αποδόσεις της Stoiximan θα ευχαριστήσουν τους μερακλήδες παίχτες της. Win win κατάσταση!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Best of internet