Quantcast

Τερματίζει τον ρεαλισμό το FIFA 23, πρώτος στο rating της ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος

Μετά τα γραφικά η FIFA τερματίζει τον ρεαλισμό και στις αξιολογήσεις των παιχτών

THE NEWSROOM

27 Σεπτεμβρίου 2022

Όλοι μείναμε λίγο με ανοιχτό το στόμα όταν είδαμε τα γραφικά του FIFA 23. Όχι οτι δεν μας έχει συνηθίσει η γνωστή σειρά ποδοσφαιρικών ηλεκτρονικών παιχνιδιών σε τέτοιες εκπλήξεις, αλλά πραγματικά φέτος η εικόνα μοιάζει ακραία ρεαλιστική. Η λεπτομέρεια στο πρόσωπο του Μέσι δε, είναι λες και έχουν κοπιάρει κάποια ινσταγκραμική του φωτογραφία και την έχουν κάνει ψηφιακή.

Βέβαια φέτος το FIFA δεν έμεινε μόνο στην εικόνα και στον ρεαλισμό που προσπαθεί να προσδώσει στο ψηφιακό κομμάτι, αλλά σε μια προσπάθεια να κάνει τους χρήστες της ακόμα πιο ικανοποιημένους στο παιχνίδι, φέτος έχει βελτιωθεί πολύ και στο κομμάτι των αξιολογήσεων των ποδοσφαιριστών. Και ενδεικτικό αυτής της κατάστασης, είναι το rating του Μάνταλου που είναι το υψηλότερο στην ομάδα της ΑΕΚ.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος και καλύτερος ο Πέτρος Μάνταλος στο φετινό FIFA 23 από πλευράς ΑΕΚ με συνολικό rating στο 77, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Ντομαγκόι Βίντα με 76. Ακολουθούν Πινέδα και Λιβάι Γκαρθία με 76 την ώρα που Τσούμπερ, Αραούχο και Αμραμπάτ βρίσκονται στο 75 Rating.

Στη πρώτη θέση για τον ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Ζίβκοβιτς με 77, ενώ τη δεύτερη θέση μοιράζονται οι Κούρτιτς και Ίνγκασον με 76. Τρεις μονάδες κάτω και από το 73 στο 70 βρίσκεται ο αρχηγός της ομάδας, Βιεϊρίνια.

Τέλος, πρώτος παίκτης σε στατιστικά στο Παναθηναϊκό, αλλά και γενικότερα από τις τρεις ελληνικές ομάδες στο FIFA 23, είναι ο Αϊτόρ Κανταλαπιέδρα με 80 αλλά μόνο με την inform εκδοχη του ενώ στην κανονική του μορφή βρίσκεται στο 74. Δεύτερος έρχεται ο Σεμπάστιαν Παλάσιος με 76, ενώ Πέρεθ και Μπρινιόλι ακολουθούν με 75 rating.

Aλλά…θα λιώσουμε και φέτος!

 

Best of internet