Quantcast

Παγκόσμιο ρεκόρ χτισίματος οικοδομής έκανε ο Westbrick με 11/11 τούβλα, αχ καημένοι Lakers

Έλα για αντικαστάτης της Χατζηπαντελή στο GNTM κι άσε το μπάσκετ ρε Ράσελ

Γιάννης Καραμίχος

21 Οκτωβρίου 2022

Το λοιπόν. Μηδενιστές ούτε είμαστε, ούτε πρόκειται να γίνουμε. Υπήρξε στο παρελθόν ένας παίχτης που λεγόταν Russell Westbrook και έφερε την επανάσταση στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ. Πιο γρήγορος και από σφαίρα, πλει μέικερ που κάρφωνε με συχνότητα Σακίλ Ονίλ, MVP κανονικής διάρκειας με αστρονομικά νούμερα (Τριπλ Νταμπλ σε μέσο όρο!!!) και παραλίγο πρωταθλητής με την Οκλαχόμα, μιας και έφτασε σε τελικούς ΝΒΑ.

Από εκεί και πέρα τα χρόνια πέρασαν και ο Ράσελ ο Γουέστμπρουκ έχει μετεξελιχθεί σε Ράσελ Γουέστμπρικ, κοινώς σε έναν τουβλοτοποθετητή. Ο Αμερικάνος σταρ φαίνεται να δίνει περισσότερη σημασία στα outfit του πριν τους αγώνες, παρά στους ίδιους τους αγώνες και οι επιδόσεις του στο παρκέ μοιάζουν περισσότερο με δουλειά οικοδόμου στην Βαρυπόμπη, παρά με μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ.

Στο χθεσινό ντέρμπι του Λος Άντζελες μάλιστα, ο guard των Lakers κατάφερε το εξής. Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται. Να αστοχήσει και στα 11 σουτ που επιχείρησε. Και πιο συγκεκριμένα, ο τσαρλατάνος Westbrook που στο παρελθόν έμπαινε στην ίδια πρόταση με τον Στέφεν Κάρυ για το ποιος είναι καλύτερος παίχτης (Θα πέσει φωτιά να μας κάψει), είχε 0/5 δίποντα και 0/6 τρίποντα σε 27 λεπτά συμμετοχής.

Έτσι ο Ράσελ Ουέστμπρουκ έγινε ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ με 0/11 ή και ακόμα περισσότερα χαμένα σουτ σε δύο παιχνίδια που θα χωρίζουν τουλάχιστον μία δεκαετία! Για τον ίδιο ήταν η τέταρτη φορά στην καριέρα του που δεν ευστόχησε σε σουτ εντός πεδιάς σε παιχνίδι του ΝΒΑ, η πρώτη από το 2016 όταν είχε 0/3 κατά των Μάβερικς, αλλά τότε είχε αποβληθεί νωρίς και συγκεκριμένα από τη δεύτερη περίοδο.

Αλλά…αυτός ήταν κάποτε ο Γουέστμπρουκ!

 

Best of internet