Quantcast

Το βραβείο ‘Athens Finest του μήνα’ διεκδικεί ο Μαρσέλο, βολτάρει ακατάπαυστα Ακροπολάρα

Ποιοτικός αν μη τι άλλο Μαρσέλο, βάζει το ιστορικό κέντρο πάνω από Γλυφάδες και παραλιακές

THE NEWSROOM

10 Νοεμβρίου 2022

Ο Χάμες Ροντρίγκες ήταν εντυπωσιακός με τη φανέλα του Ολυμπιακού τον περασμένο μήνα και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αναδειχθεί κορυφαίος ποδοσφαιριστής για τον μήνα Οκτώβριο στη Super League, συγκεντρώνοντας το 53,35% των ψήφων σε σχετική ψηφοφορία. Αν υπήρχε όμως βραβείο ‘Τουρίστας του μήνα‘ στην πρωταθληματάρα μας, πιστεύουμε οτι ο Ολυμπιακός θα είχε άλλη μια άξια εκπροσώπηση να αναδείξει περήφανα. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τον Μαρσέλο.

Ο Βραζιλιάνος μύστης  δεν ήταν στην αποστολή του Ολυμπιακού που ταξίδεψε στη Λιβαδειά και έτσι βρήκε ευκαιρία να πάει άλλη μία βόλτα στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας. Ο ίδιος συνεχίζει καθημερινά τις σκληρές προπονήσεις για να μπορέσει να βρει τη φόρμα του, όμως χθες απόγευμα, βρήκε την ευκαιρία αφού έμεινε στην Αθήνα να πάει μία βόλτα Ακροπολάρα. Χαμογελαστός πόζαρε στην κάμερα και ανέβασε ένα ακόμη post στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marcelo Vieira (@marcelotwelve)

Αν κάποιος βέβαια ρίξει μια ματιά στα σχόλια κάτω από την ανάρτηση του Μαρσέλο, θα διαπιστώσει πως οι οπαδοί των ερυθρόλευκων δεν είδαν και με πολύ καλό μάτι αυτή την απογευματινή εξόρμηση του θρυλικού αριστερού μπακ, στην ακόμα θρυλικότερη Διονυσίου Αεροπαγίτου. 

Κάποιοι τον προέτρεψαν  να επισκεφθεί γνωστή σουβλακερί για να απολαύσει τα εδέσματα της, άλλοι τον συμβούλευσαν να χάσει κιλά για να τον δουν επιτέλους να αγωνίζεται με την ερυθρόλευκη, αλλά κανείς δεν εκτίμησε το γεγονός πως θα μπορούσε να πίνει κοκτειλάρες στην Γλυφάδα μέχρι τα ξημερώματα και αντ’αυτού προτιμά να κάνει επιμορφωτικές βόλτες στην Μέκκα του δυτικού πολιτισμού. Αλλά αυτοί είστε!

Μαρσέλο έλα μας έχει πιάσει τρέλα!

Best of internet