Quantcast

Φιάσκο με τη μεταγραφή του Μόντριτς των φτωχών στον Άρη, ζήτησε παραπάνω φράγκα και κόπηκε στα ιατρικά ο Κροάτης παπατζής

ΚΑΛΑ ΠΗΓΕ ΑΥΤΟ

Ορέστης Ιστικόπουλος

2 Φεβρουαρίου 2023

Στην προσπάθειά του να ενισχυθεί μεσοεπιθετικά, ο Άρης εξέτασε την περίπτωση του Αλέν Χαλίλοβιτς. Ο 27χρονος Κροάτης υπήρξε παιδί-θαύμα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου πριν καμιά δεκαετία, όμως τελικά δεν δικαίωσε τις προσδοκίες. Στα 16 του έπαιζε βασικός στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ και στα 18 του τον αγόρασε η Μπαρτσελόνα. Από κει και πέρα όμως είχε μόνο κατηφόρα για τον Μόντριτς των φτωχών.

Δεν έμεινε ποτέ για περισσότερο από ένα χρόνο σε μια ομάδα και από παιδί θαύμα κατέληξε γυρολόγος. Οι περιπλανήσεις του τον έφεραν στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη, ο οποίος πίστεψε ότι στο Βικελίδης μπορεί να βρει τον καλό του εαυτό. Ο παίκτης μπήκε στο αεροπλάνο, έφτασε SKG και απέμεναν τα τυπικά για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Τελικά αυτά τα τυπικά αποδείχτηκαν ανυπέρβλητο εμπόδιο. Ο Χαλίλοβιτς ζήτησε παραπάνω λεφτά από ότι είχε αρχικά συμφωνήσει και στη συνέχεια κόπηκε και στις ιατρικές εξετάσεις. Μια χαρούλα.

Best of internet