Quantcast

Τα δοκάρια ξεγέλασαν τον Ατρόμητο σύμφωνα με το πειθαρχικό της Superleague, θα γίνει κανονικά το ματς με την ΑΕΚ

Ανυπότακτα δοκάρια

THE NEWSROOM

14 Φεβρουαρίου 2023

Το ματς του Ατρόμητου με την ΑΕΚ έχει καταφέρει να είναι το ματς της χρονιάς χωρίς καν να έχει παιχτεί. Τουλάχιστον προς το παρόν, καθώς το δικαστήριο αποφάσισε ότι τελικά το παιχνίδι θα διεξαχθεί κανονικά σε νέα ημερομηνία. Θυμίζουμε ότι πριν την έναρξη του αγώνα, η ΑΕΚ είχε ασκήσει έφεση για το μέγεθος των εστιών και μετά από έλεγχο του διαιτητή, διαπιστώθηκε ότι ήταν όντως μικρότερες. Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα το στόρι θα είχε τελειώσει με δύο διαφορετικά σενάρια. Το πιο πιθανό θα ήταν η γηπεδούχος ομάδα να διορθώσει τη ζημιά και το ματς να ξεκινήσει την προβλεπόμενη ώρα, το άλλο να χάσει το ματς στα χαρτιά.

Εδώ όμως είναι Ελλάδα και δεν μας αρέσουν τα εύκολα. Κάπως έτσι ξεκίνησε η μεζουριάδα στην οποία μπλέχτηκαν και άλλες ομάδες, χαρίζοντάς μας ακόμη ένα all time classic σκηνικό ελληνικού ποδοσφαίρου. Κι ενώ όλοι περιμέναν το δικαστήριο να δικαιώσει την ΑΕΚ, αυτό έκανε ανατροπή και έδωσε νίκη στον Ατρόμητο. Το σκεπτικό της απόφασης έχει αρκετό ενδιαφέρον αφού σύμφωνα με αυτό ο Ατρόμητος δεν φταίει που τα τέρματα στο γήπεδό του ήταν μικρότερα και κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διορθώσει τη ζημιά. Εδώ κάποια πλάνα από τις προσπάθειες αυτές.

Σε κάθε περίπτωση, όποιο κι αν είναι το σκεπτικό της απόφασης, ελπίζουμε το σκηνικό να λήξει εδώ, το ματς να γίνει και να προχωρήσουμε τις ζωές μας. Γιατί τα δοκάρια του Περιστερίου μπορεί να είναι συμπαθέστατα αλλά έχουμε και άλλα πράγματα να ασχοληθούμε. Βέβαια όσο κι αν ελπίζουμε, κάτι μας λέει ότι το στόρι έχει πολλά κεφάλαια ακόμα μπροστά του.

Best of internet