Quantcast

Ντρόσχο είπε μέσες άκρες τον Λουκάκου ο CEO της Ίντερ, μάλλον δεν έχει δει ποτέ εν δράσει το θρύλο Αντεμπάγιο Ακινφέβα

Απρόκλητο body shaming

Ορέστης Ιστικόπουλος

23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Ρομέλου Λουκάκου επέστρεψε το καλοκαίρι στην Ίντερ για να βρει τον καλό του εαυτό που έχασε στη Τσέλσι, αλλά προς το παρόν συνεχίζουμε να γελάμε μαζί του. Ο Βέλγος συνεχίζει να είναι τραγικός έχοντας τέσσερα γκολ στα μόλις δεκατέσσερα παιχνίδια που έχει παίξει στη φετινή σεζόν. Παρόλα αυτά χθες σκόραρε ένα πολύ σημαντικό γκολ που έδωσε την ομάδα του νίκη απέναντι στην Πόρτο για την πρώτη φάση των νοκ άουτ του Τσου Λου.

Ο Λουκάκου ήρθε από τον πάγκο για να λυτρώσει την Ίντερ και στο τέλος του αγώνα ο CEO των «Νερατζούρι» Τζουζέπε Μαρότα, ρωτήθηκε γιατί ο Βέλγος δεν ξεκινάει βασικός.

“Γιατί ο Λουκάκου στον πάγκο; Ο Ρομέλου έχει 103 κιλά να κουβαλήσει στους ώμους του, πρέπει να είναι σωματικά έτοιμος. Δεν είναι ακόμα 100% σε φόρμα. Περιμένουμε από τον Ρομέλου να κάνει σπουδαία πράγματα στο δεύτερο μέρος της σεζόν”.

Μάλλον ο Μαρότα δε γνωρίζει ότι τα παραπάνω κιλά δεν αποτελούν πρόβλημα για τα φορ περιοχής. Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα ο θρύλος των αγγλικών γηπέδων Αντεμπάγιο Ακινφέβα που οργίαζε μέχρι τα 40 έχοντας πολλά περισσότερα κιλά από τον Λουκάκου.

Best of internet