Quantcast

Άκαυλοι οι Bucks όσο έλειπε ο Θανάσης σύμφωνα με τον Γιάννη, φουλ για κούπα με Elevator στον πάγκο τα ελάφια κι ας πονάνε οι haters

Χειροκρότημα

THE NEWSROOM

23 Μαρτίου 2023

Στα τελευταία δύο ματς των Milwaukee Bucks, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο ήταν εκτός για αδιευκρίνιστους λόγους. Το status του έλεγε «not with the team» χωρίς να προσδιορίζει γιατί συμβαίνει αυτό. Ο Έλληνας forward αναμενόταν να μείνει εκτός και στο χθεσινό ματς απέναντι στους Spurs, όμως τελικά βρέθηκε κανονικά δίπλα στην ομάδα του.

Παρά τα μηδέν λεπτά που έπαιξε, ο Γιάννης τον αποθέωσε στο τέλος της αναμέτρησης λέγοντας πως χωρίς αυτόν οι Bucks δεν έχουν καθόλου ενέργεια.

«Το να έχω τον αδελφό μου μαζί μας είναι σπουδαίο για εμένα. Βασικά όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλους. Στα παιχνίδια που έλειπε δεν είχαμε ενέργεια. Είναι σπουδαίος άνθρωπος και η ενέργειά του είναι πάντα ψηλή, τσεκάρει την κατάσταση όλων, μιλάει σε όλους. Όταν οι προπονητές έχουν ένα σύστημα ή ένα πλάνο μιλάει σε όλους τους παίκτες για το πώς παίζουμε., τους εξηγεί πράγματα Είναι πολύ συγκεντρωμένος στο παιχνίδι. Τις πρώτες φορές τον ακούς και μετά τον θεωρείς δεδομένο. Στα παιχνίδια που απουσίασε η ομάδα ήταν ήσυχη. Δεν μιλούσε κανείς και όλοι αναρωτιόντουσαν πού είναι. Τότε καταλαβαίνεις πώς βοηθάει ότι είναι συνεχώς στο αυτί σου και να σου θυμίζει να πας στο post ή να είσαι επιθετικός ή να βοηθήσεις στην άμυνα, να είσαι στο ζωγραφιστό. Το ότι μιλάει σε όλους. Είναι σπουδαίο και χαίρομαι που είναι αδελφός μου. Είναι μεγάλο μέρος αυτού που κάνουμε και χαίρομαι που επέστρεψε φίλε».

Η αλήθεια είναι πως στα δύο παιχνίδια χωρίς τον Θανάση, οι Bucks έκαναν σούπερ γκέλα με τους Pacers, ενώ απέναντι στους Raptors κέρδισαν στις λεπτομέρειες. Στο πρώτο ματς που ο Θανάσης επέστρεψε κέρδισαν για 36. Επομένως συγγνώμη αν πονάτε haters, αλλά ο Elevator είναι εδώ και τα ελάφια πάνε φουλ για το δεύτερο πρωτάθλημα τους στα τελευταία τρία χρόνια.

Best of internet