Quantcast

Αρνείται sequel του έπους του 2017 ο Βόλος, δεν δίνει το Πανθεσσαλικό για τον τελικό κυπέλλου και μας ραγίζει την καρδιά

Γιατί μας το κάνεις αυτό;

THE NEWSROOM

23 Μαρτίου 2023

Όνειρο ήταν και πάει. Ο Βόλος ανακοίνωσε σήμερα πως δεν προτίθεται να δώσει το γήπεδό του για τη διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας. Με το πιο πιθανό σενάριο να θέλει στον τελικό ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, ο Αχιλλέας Μπέος ήταν κάθετος:

 «Όχι, δεν θα δώσουμε το γήπεδο για τον τελικό. Ποιος είναι ο λόγος που δεν θα το δώσουμε; Στον τελικό λογικά θα είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ. Εγώ δεν είμαι διατεθειμένος να κάνω την πόλη μου πεδίο μάχης. Να το ξεκαθαρίσω αυτό. Γενικά είμαι υπέρ του να γινόταν ο τελικός στον Βόλο αλλά όχι υπό τις υπάρχουσες συνθήκες. Στο γήπεδο, με τις γνώσεις που έχω, μπορώ να εξασφαλίσω ότι δεν θα ανοίξει μύτη, την πόλη πώς να την προφυλάξω. Να δίνουν ραντεβού θανάτου και να γίνουν πεδία μαχών έξω από το Δημαρχείο και στην παραλία. Σ’ αυτή την περίπτωση θα έρθουν και από τις δύο πλευρές φίλαθλοι, οπότε καταλαβαίνετε τι θα γίνει. Εμείς παίρνουμε αποφάσεις για το συμφέρον της πόλης».

Κάπως έτσι οι ελπίδες μας να δούμε ένα sequel του ιστορικού τελικού που έλαβε χώρα στο Πανθεσσαλικό το 2017, δέχτηκαν ένα ίσως καθοριστικό πλήγμα. Από τη μεριά μας τον καλούμε να το ξανασκεφτεί. Είναι κρίμα.

Best of internet