Quantcast

Να ξεχάσει το 12-0 σερί του Ολυμπιακού δήλωσε ότι θέλει ο coach Σερέλης εκφράζοντας τους φίλους του Παναθηναϊκού σε κάθε γωνιά του πλανήτη

Δώσε ένα τέλος να αρμόζει

THE NEWSROOM

30 Μαρτίου 2023

Τα τελευταία δύο χρόνια ο Ολυμπιακός έχει ανοίξει πολύ την ψαλίδα με τον Παναθηναϊκό στο μπάσκετ. Αυτό είναι που πονάει πολύ τους φίλους των πράσινων καθώς πρόκειται για ένα άθλημα που είχαν συνηθίσει σε μεγαλεία και σε κυριαρχία έναντι του αιώνιου αντιπάλου. Είναι επομένως απόλυτα λογικό αυτό το 12-0 που τρέχει ο Ολυμπιακός να μη χωνεύεται εύκολα. Οι πράσινοι έφτασαν κοντά στο να βάλουν ένα τέλος την τελευταία αναμέτρηση των δύο ομάδων, όμως τελικά έχασαν ξανά.

Αύριο οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά, αυτή τη φορά στα πλαίσια της Ευρωλίγκας. Ο Ολυμπιακός έχει ήδη κλειδώσει το πλεονέκτημα και πάει για πρωτιά, ενώ ο Παναθηναϊκός παίζει απλά για το γόητρο. Σε σημερινές του δηλώσεις ο coach Σερέλης είπε:

«Προσπαθούμε να μην σκεφτόμαστε καν αυτό το σερί. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού και τον τρόπο που προσεγγίζουν το ντέρμπι. Το ανέφερα νωρίτερα, τα παιχνίδια είναι ξεχωριστά για εμάς. Και επειδή ακριβώς μιλάμε για ένα ξεχωριστό παιχνίδι, πρέπει να προσπαθήσουμε να το κερδίσουμε με όλες τις δυνάμεις μας. Πάντα θα υπάρχει η αιώνια κόντρα ανεξάρτητα με την κατάσταση των ομάδων… Κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό και πολλές φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα, το αποτέλεσμα καθορίζεται ανάλογα με τη ψυχολογία που αποκτά κάθε ομάδα έναντι της άλλης».

Θα καταφέρει άραγε να δώσει ένα τέλος στο σερί του Ολυμπιακού και το κάνει όντως να ξεχαστεί να ή θα γίνει το δυσβάσταχτο 13-0;

Best of internet