Quantcast

Υποχρεωμένη να αγοράσει Ονιεκούρου η Ντεμίρσπορ αν βγει η Ευρώπη, οπαδοί της γίνονται οι φίλοι του Ολυμπιακού ως το τέλος της σεζόν

Από μακριά κι αγαπημένοι

THE NEWSROOM

31 Μαρτίου 2023

Ο Χένρι Ονιεκούρου ήρθε το καλοκαίρι του 2021 στον Ολυμπιακό για να κάνει τη διαφορά. Η απόκτησή του κόστισε περίπου 5 μύρια και ο ταχύτητος Νιγηριανός εξτρέμ αναμενόταν να ανεβάσει επίπεδο τα άκρα της επίθεσης των ερυθρόλευκων. Μόνο που εκτός από ταχύτατος δεν ήταν τίποτα άλλο. Τουλάχιστον δεν το έδειξε στα μέρη μας. Ο Ονιεκούρου είχε ένα γκολ και μία ασίστ σε 27 συμμετοχές και στην περίπτωσή του οι αριθμοί λένε την αλήθεια.

Γρήγορα έγινε ανέκδοτο για την κερκίδα του Ολυμπιακού και όχι μόνο. Έτσι το περασμένο καλοκαίρι δόθηκε δανεικός με option αγοράς στην τούρκικη Ντεμίρσπορ. Όπως μάλιστα μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της ομάδας, αν βγουν στην Ευρώπη είναι υποχρεωμένοι να σκάσουν 3.5 εκατομμύρια στο Ολυμπιακό και να αγοράσουν τον παίκτη. Ο Ονιεκούρου τα πάει σίγουρα καλύτερα σε σχέση με τη θητεία του στον Ολυμπιακό, όμως είμαστε σίγουροι ότι οι φίλοι των ερυθρόλευκων δεν θα ήθελαν να του δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία για να αποδείξει την αξία του στο λιμάνι.

Best of internet