Quantcast

Μπιφ με το ΚΚΕ θέλει να ανοίξει ο Ατρόμητος για εκδήλωση που διοργανώνει προς τιμήν του

Αυτό ακριβώς τίποτα άλλο

THE NEWSROOM

21 Απριλίου 2023

Ένα μπιφ που δεν ξέραμε ότι έχουμε ανάγκη πάει να γεννηθεί σήμερα. Σε αυτό εμπλέκονται ο Ατρόμητος και το ΚΚΕ. Η ομάδα του Περιστερίου εμφανίστηκε στραβωμένη με του ΚΚΕ επειδή το τελευταίο διοργανώνει εκδήλωση για να τιμήσει τα 100 χρόνια ιστορίας της ομάδας.

Η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν θέλει το σήμα της ομάδας να εμπλέκεται σε εκδηλώσεις πολιτικού χαρακτήρα.

«Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε –γιατί ουδέποτε ενημερωθήκαμε σε θεσμικό επίπεδο για το παραμικρό- για την πραγματοποίηση εκδήλωσης από συγκεκριμένο πολιτικό κόμμα με αφορμή τη συμπλήρωση 100 χρόνων του Ατρόμητου. Μάλιστα, η ανακοίνωση συνοδεύεται από το σήμα της ομάδας μας, προκαλώντας εύλογα τους συνειρμούς στο κοινό ότι ο Ατρόμητος είναι συμμέτοχος της εν λόγω εκδήλωσης ώστε να τιμηθεί η ιστορική χρονιά για το Αστέρι μας. Με αφορμή το γεγονός αυτό και σε συνδυασμό ότι η χώρα μας βρίσκεται και επίσημα σε προεκλογική περίοδο, η ΠΑΕ Ατρόμητος ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε ενεπλάκη με οποιονδήποτε τρόπο στην οργάνωση της συγκεκριμένης εκδήλωσης, ούτε σε οποιαδήποτε άλλη στο παρελθόν, ούτε φυσικά σκοπεύει να πράξει ποτέ κάτι τέτοιο, αφού δεν δικαιούται κανένας να χρησιμοποιεί το όνομα του Ατρόμητου για πολιτικά παιχνίδια και συμφέροντα, ανεξαρτήτως κομμάτων. Στο πλαίσιο αυτό ξεκαθαρίζουμε σε κάθε τόνο ότι το σήμα της ομάδας μας απαγορεύεται να χρησιμοποιείται για τέτοιους σκοπούς, πόσω μάλλον όταν αυτό συμβαίνει χωρίς τη συγκατάθεση είτε του Ερασιτέχνη, είτε της ΠΑΕ Ατρόμητος».

Αναμένουμε με αγωνία την απάντηση του ΚΚΕ και την εξέλιξη του συγκεκριμένου μπιφ

Best of internet