Χαβαλέ αναμένεται να κάνει ο αχώνευτος στην παρθενική επίσκεψη της F1 στο Μαϊάμι

Ψυχρό ολλανδικό αίμα που πάει για την νίκη vs Μεσογειακό μονεγάσκικο αίμα που πάει για διακοπές

THE NEWSROOM

7 Μαΐου 2022

Ο μαγικός κόσμος της Formula 1 πατά ξανά γκάζι το προσεχές Σαββατοκύριακο, όμως αυτή την φορά σε έναν ιδιαίτερο προορισμό. Για πρώτη φορά στην ιστορία της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, το Grand Prix διεξάγεται στους δρόμους του Μαϊάμι και συγκεκριμένα γύρω από το στάδιο της ομάδας NFL των Miami Dolphins. Και για πρώτη φορά οι φίλοι της Stoiximan θα έχουν την ευκαιρία να ποντάρουν φοινικάτα και Φλοριντάτα!

Άλλο που δεν ήθελαν και οι ποζεροομάδες της F1 και έχουν κατακλύσει τα social media με φοίνικες, παραλίες, καρχαρίες και εικαστικές ευφάνταστες παρεμβάσεις που παραπέμπουν σε Miami. Όχι πως τους αδικούμε βέβαια, άλλο να αγωνίζεσαι στο βροχερό και μουντό Spa του Βελγίου κι άλλο να κάνεις πρεμιέρα στο ηλιόλουστο και κινηματογραφικό Miami των Ηνωμένων Πολιτειών.

 

 

 

 

Κι επειδή ωραίες οι διακοπούλες και η λεζάντα στα Μαιάμια, αλλά έχουμε κι έναν αγώνα να τρέξουμε, πάμε στο ζουμί. Φερστάπεν.Ένα όνομα, μια ιστορία, ένα punchable μουτσούνι, ΑΛΛΑ κυρίως πιλοτάρα. Παρόλο που ο Ολλανδός ξεκίνησε την σεζόν με δύο εγκαταλείψεις, χάνοντας σημαντικό έδαφος στην κατάταξη απέναντι στον Λεκλέρκ, φαίνεται πως τον τελευταίο καιρό έχει πάρει φόρα και πονάει πολύ κόσμο.

Ο Μαξ Φερστάπεν που στον προηγούμενο αγώνα της Ίμολα όχι μόνο ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, αλλά είδε και τον βασικό αντίπαλο του Σαρλ Λεκλέρκ να τερματίζει στην 6η θέση λόγω οδηγικού λάθους, πάει με την ψυχολογία στα ύψη να μειώσει κι άλλο την διαφορά του από τον Μονεγάσκο και αν κρίνουμε από την μόνιμα στραβομουτσουνιασμένη φάτσα του που προδίδει απάθεια και απώλεια άγχους, αναμένεται να το πετύχει ανετότατα κιόλας. Και η πρώτη θέση για τον αχώνευτο στην Stoiximan είναι αρχοντικό σημείο.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Best of internet