Τα αποδυτήρια θα καθαρίσουν οι Ιάπωνες, την Ιαπωνία θα καθαρίσουν εύκολα οι Γερμανοί

Τι κι αν θα φάνε 2 και παραπάνω γκολ οι Ιάπωνες; Θα αφήσουν λαμπίκο τα αποδυτήρια τους και θα λάβουν καθολικό ρισπέκτ

Γιάννης Καραμίχος

23 Νοεμβρίου 2022

Πρεμιέρα για έναν από τους πιο ενδιαφέροντες ομίλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ, πρεμιέρα με μια συμμαχία από τα παλιά. Γερμανία και Ιαπωνία που δεν συνηθίζουν ιστορικά να διασταυρώνουν τα ξίφη τους, αλλά να τα ενώνουν ως δυνάμεις του άξονα, θα χρειαστεί να το κάνουν για ποδοσφαιρικούς λόγους και το μεσημεράκι της Τετάρτης στις 15.00 η ματσάρα μας περιμένει για επιδόρπιο μετά το φαγητό.

Δεν ξέρω αν το χετε αντιληφθεί κι εσείς, αλλά η Γερμανία όλως περιέργως δεν έχει κάνει και πολύ κρότο για το φετινό Μουντιάλ και αναρωτιόμαστε το γιατί. Μια ομάδα που διαχρονικά πρωταγωνιστεί στις μεγάλες διοργανώσεις, μια ομάδα που εμφανίζεται πλήρης σε όλες τις γραμμές, μια ομάδα που δεν πρέπει να την υποτιμάς ποτέ. Αλλά αυτό από την άλλη δεν την χαλάει καθόλου, μιας και έχει άλλη χάρη να σε έχουν ξεγραμμένο και εσύ να κάνεις κηδείες – κηδεία με την έννοια που κάθε φίλος της Stoiximan εύκολα νιώθει.

Aπό την άλλη η Ιαπωνία σίγουρα δεν είναι η χειρότερη ομάδα του Μουντιάλ, σίγουρα έχει ένα αναβαθμισμένο ρόστερ συγκριτικά με τα προηγούμενα, με παίκτες μάλιστα που αγωνίζονται σε προηγμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης, όμως δεν μπορούμε να πούμε κι οτι τρομάζει ιδιαίτερα. Τομιγιάσου, Μιναμίνο, Καμάντα είναι κάποια από τα αστέρια της ασιατικής ομάδας, που όμως αμυντικά δεν σου γεμίζει το μάτι μιας και οι περισσότεροι παίκτες της σε αυτή την θέση αγωνίζονται στο Ιαπωνικό πρωτάθλημα.

Αυτό αναμένεται να εκμεταλλευτούν οι Γκνάμπρηδες, οι Μίλερ και οι Σανέδες και το ματς φαντάζει ως μια καλή ευκαιρία για τα Πάντσερ, να τρομοκρατήσουν τους αντιπάλους τους με πολλά γκολ. Μπράβο στους Ιάπωνες που διδάσκουν πολιτισμό καθαρίζοντας τα αποδυτήρια μετά το τέλος των παιχνιδιών τους, μπράβο όμως και στην Γερμανία που θα καθαρίσει εύκολα το καμάρι της Άπω Ανατολής. Και φυσικά μπράβο και στην Stoiximan που με τις αρχοντικότατες αποδόσεις της για το ματσάκι, βάζει σε κλίμα μουντιάλ τους μερακλήδες παίχτες της.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

Best of internet