Quantcast

Με μπασκετική μπλούζα ΑΕΚ έβγαλε στόρι ο Μαλούμα, ας πληρώσει και κανά μπαν με 61 μύρια φόλοουερς

Ο Σάκης Ρουβάς της Κολομβίας κάνει την ΑΕΚ γνωστή στα πέρατα της γης

THE NEWSROOM

24 Μαρτίου 2022

Ο Κολομβιανός superstar Maluma, έδωσε μια μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ, ξεσηκώνοντας τους Έλληνες φαν του. Ο Χουάν Λουίς Λοντόνιο Άριας όπως είναι το πραγματικό του όνομα, είναι ένας από τους πιο hot latin τραγουδιστές και συγκαταλέγεται στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως, κάνοντας τη μία επιτυχία μετά την άλλη.

Όταν ανακοινώθηκε λοιπόν ότι ο παγκόσμιος σταρ θα ερχόταν στην Αθήνα, το κοινό του επεφύλαξε μια θερμή υποδοχή, αποθεώνοντάς τον κι εκείνος χάρισε ανεπανάληπτες μουσικές στιγμές με το «εκρηκτικό» του show. Κάποιες θαυμάστριες μάλιστα, από τον μεγάλο τους ενθουσιασμό, πετούσαν τα σουτιέν τους πάνω στη σκηνή. Ο Maluma φάνηκε να το διασκεδάζει, καθώς τα μάζεψε από τη σκηνή και τα κρέμασε στον ώμο του.

Ο Κολομβιανός σταρ δεν θα μπορούσε όμως να φύγει χωρίς σουβενίρ από την Αθήνα, πέρα από ιδρωμένους στηθόδεσμους. Κι όχι το δώρο του δεν ήταν κάποιο καρτ ποστάλ με την Ακρόπολη, αλλά καλά ακούσατε μια μπασκετική φανέλα της ΑΕΚ από το Basket Champions League που αγωνιζόταν η μοναχοκόρη. Μάλιστα ο μύσταρος τη φόρεσε και ανέβασε ιστορία στο Instagram. Τον Maluma ακολουθούν 61,5εκατ. χρήστες.

Αλλά…αυτός είναι ο Μαλούμα!

Best of internet