Quantcast

THIS IS AEK: Ο Ανσαριφάρντ τραυματίστηκε στο μάτι από τουρτοπόλεμο στα γενέθλια του

Δεν καταλάβαινε τι έκανε, έπαιρνε ζωές

THE NEWSROOM

29 Μαρτίου 2022

Όπως έχουμε τονίσει επανειλημμένα, σε αυτόν τον πλανήτη που λέγεται ΑΕΚ, το μόνο σίγουρο είναι οτι δεν βάριεσαι ποτέ. Ούτε καν το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων δεν άφησαν σε ησυχία για λίγο καιρό την πολύπαθη μοναχοκόρη της προσφυγιάς, που έχει έναν απροσδόκητο πονοκέφαλο εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όχι δεν είναι τραυματισμός στην προπόνηση μετά από απρόσεχτο κλωτσίδι, δεν είναι καν κρούσμα κόβιντ, είναι κάτι τόσο ΑΕΚ όσο θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Πιο συγκεκριμένα ο Καρίμ Ανσαριφάρντ έπεσε θύμα έκπληξης από τους συμπαίκτες του στην εθνική ομάδα του Ιράν, οι οποίοι του οργάνωσαν πάρτι για τα γενέθλια του,που όμως δεν πήγαν όλα βάση σχεδίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τους Πέρσες φίλους μας, οι παρεβρισκόμενοι πάνω στη… χαρά τους άρχισαν να πετούν διάφορα αντικείμενα που βρίσκονταν πάνω στην τούρτα, με αποτέλεσμα ένα από αυτά να πετύχει τον παίκτη της ΑΕΚ στο μάτι και έπειτα να χρειαστεί ιατρική βοήθεια!

Αν και του έδεσαν το μάτι, όπως προκύπτει από τις πληροφορίες στο Ιράν, ο «κιτρινόμαυρος» σέντερ φορ δεν έχει κάτι σοβαρό και έτσι η λογική λέει οτι θα μπορέσει να ενισχύσει την προσπάθεια της «Ένωσης» την Κυριακή με τον Ολυμπιακό.

Αλλά…this is Karim!

Best of internet