Quantcast

ΜΟΝΟ με κίτρινο καλαμάκι θα σερβίρει καφέ η ΑΕΚ στο νέο γήπεδο, πρόστιμο σε όσους πίνουν με κόκκινο ή πράσινο

Μετά το άκυρο στις θύρες 4,7,13 φήμες θέλουν την ΠΑΕ ΑΕΚ να παίρνει και συμπληρωματικά μέτρα αποτίναξης του Σατανά

THE NEWSROOM

20 Ιουνίου 2022

Η ώρα που περίμεναν οι φίλοι της ΑΕΚ έφτασε με τους «κιτρινόμαυρους» να ανακοινώνουν τα εισιτήρια διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 στην OPAP Arena. Με μότο «Όλοι στο Ναό, η Δική μας Αλησμόνητη Στιγμή» η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τον κόσμο της για την μεγάλη στιγμή. Οι τιμές ξεκινούν από 300 ευρώ στο ένα πέταλο των οργανωμένων και 400 ευρώ στο άλλο, ενώ το πιο ακριβό φτάνει τις 7.000 ευρώ. Επίσης υπάρχουν εισιτήρια διαρκείας για κατηγορίες παιδιών και εφήβων.

Όπως έγινε φανερό από την κάτοψη του γηπέδου στην παρουσίαση των διαρκείας στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, δεν υπάρχουν συγκεκριμένα και συμβολικά νούμερα στις Θύρες. Η ΟΠΑΠ Αρένα λοιπόν δεν θα έχει Θύρα 4, 7 και 13. Κάτι που φυσικά δεν είναι τυχαίο και συνειρμικά το μυαλό μας πάει στο προφανές. Στο γήπεδο της ΑΕΚ δεν θα υπάρχουν οι συγκεκριμένες θύρες λόγω της σύνδεσης αυτών των αριθμών με θύρες οργανωμένων οπαδών των αντιπάλων της.

Φήμες όμως θέλουν τους κιτρινόμαυρους να μην μένουν μονάχα σε αυτόν τον περιορισμό και να κοιτάζουν ακόμα πιο συμβολικές κινήσεις για την ολοκλήρωση του βυζαντινογέννητου ονείρου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μας, η εταιρεία εστίασης που θα αναλάβει την διανομή καφέ στο νέο γήπεδο της ΑΕΚ, έχει πάρει εντολή από υψηλά κλιμάκια να μην σερβίρει τον καφέ με καλαμάκι άλλου χρώματος πέρα από κίτρινο ή μαύρο και να τιμωρεί με πρόστιμο όσους εισέρχονται στο γήπεδο με κόκκινο ή πράσινο καλαμάκι.

Μένει αυτές οι φήμες να επιβεβαιωθούν και να συνεχιστεί η διαδικασία αποτίναξης του σατανά, ωστέ να μην μαγαριστεί το νέο γήπεδο από αλλόθρησκα στοιχεία και ριπαρά γένη.

 

Best of internet