Quantcast

Aμυντικό της σχολής ‘Να σε μυρίσει θέλει’ φέρνει η ΑΕΚ από την Σεντ Ετιέν

Remember his name, Αρόλντ Μουκουντί

THE NEWSROOM

17 Αυγούστου 2022

Αν κάποιος ρωτούσε τους οπαδούς της ΑΕΚ ποια χρονιά θα επέλεγαν για να κατακτήσουν το 13ο πρωτάθλημα της ιστορίας τους, ποντάρουμε τα σπιτιά μας οτι θα ήταν η φετινή. Η μοναχοκόρη της προσφυγιάς, που θα μπει επιτέλους μετά από 19 χρόνια στο καινούριο της γήπεδο μέσα στο 2022, δείχνει να έχει φτιάξει ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο και τι καλύτερο από το να συνδυαστεί με πρωτάθλημα η επιστροφή της στην Νέα Φιλαδέλφεια;

Κι αν η μεσοεπιθετική της γραμμή, δείχνει πανίσχυρη με τις προσθήκες των Πινέδα, Γιόνσον και Γκατσίνοβιτς, στην άμυνα της θέλει αρκετή δουλίτσα και προσθήκες. Και στο πλαίσιο αυτό, είπε να κινηθεί για την απόκτηση ενός αμυντικού φόβητρο, που θα αποτελέσει σημείο αναφοράς στα μετόπισθεν και θα τρομάζει λίγο τον κόσμο φυσιογνωμικά. Και το όνομα του εκλεκτού, Αρόλντ Μουκουντί.

Άρολντ Μουκουν O Mουκουντί ξεκίνησε την καριέρα του από τη Χάβρη και το 2019 πήρε μεταγραφή στη Σεντ Ετιέν. Τον Γενάρη του 2020 μετακινήθηκε δανεικός στην Μίντλεσμπρο επιστρέφοντας ξανά στους στεφανουά μετά από ένα εξάμηνο. Την περασμένη σεζόν, κατά την οποία η Σεντ Ετιέν υποβιβάστηκε, ο Μουκουντί μέτρησε 26 συμμετοχές με τη γαλλική ομάδα.

Ο Μουκουντί αναμένεται να υπογράψει για τρία ή τέσσερα χρόνια καλύπτοντας τα χαρακτηριστικά του αθλητικού και δυναμικού στόπερ που επιθυμούσε ο Ματίας Αλμέιδα. Πλέον με την έλευση του Μουκουντί στην Αθήνα, η ΑΕΚ ολοκληρώνει την απόκτηση του στόπερ που έψαχνε τόσο καιρό και συνεχίζει για να προσθέσει στο ρόστερ της επίσης έναν φορ και έναν εξτρέμ που αποτελούν τις άλλες δύο σίγουρες προσθήκες που επιδιώκει να κάνει.

Αλλά…αυτός είναι ο Αρόλντ Μουκουντί!

Best of internet