Quantcast

Ωρίμασαν οι συνθήκες για τον Παπαδόπουλο, πρωταθλητή θέλει να δει τώρα τον Παναθηναϊκό

Δεν είμαι Αντιπαναθηναϊκός δήλωσε με στόμφο ο γνωστός κομμουνιστής τερματοφύλακας

THE NEWSROOM

17 Οκτωβρίου 2022

Ένα όνομα, μια ιστορία, μια persona non gratta για τους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ο Νίκος Παπαδόπουλος που έγινε γνωστός για το viral βιντεάκι του στην Λεωφόρο, όπου άνοιξε διάλογο με την κερκίδα των πρασίνων όσο αγωνιζόταν ακόμα στην ομάδα της Λαμίας, φαίνεται πως έχει αφήσει πίσω το συγκεκριμένο επεισόδιο και δεν τρέφει κανένα μίσος ή εμπάθεια για την ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μάλιστα, ο γνωστός για τα κομμουνιστικά του αισθήματα γκολκίπερ, μίλησε σε αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ και συγκεκριμένα στην Αθλητική Κυριακή , αναφερόμενος μεταξύ άλλων και στην πορεία του Παναθηναϊκού. Στις δηλώσεις του έκανε γνωστό πως επιθυμία του θα ήταν να σηκώσει την φετινή κουπά ο ΑΛΦΖΣ γιατί το ελληνικό ποδόσφαιρο όπως τόνισε έχει ανάγκη από έναν δυνατό Παναθηναϊκό.

Ο Νίκος Παπαδόπουλος μιλώντας στην Αθλητική Κυριακή της ΕΡΤ επισήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας για τον Παναθηναϊκό πως «Ο Παναθηναϊκός δείχνει χαρακτήρα. Έχει ταυτότητα. Τα αποτελέσματα που παίρνει θεωρώ ότι τα παίρνει μέσα από την άμυνα. Επειδή έχουν ακουστεί διάφορα για μένα, με λένε αντί-Παναθηναϊκό, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Ο Παναθηναϊκός έχει ταυτότητα, έχει δεχθεί μόνο δύο γκολ, θέλω να ευχηθώ να κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός. Έχει ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο από έναν δυνατό Παναθηναϊκό».

Αλλά…αυτός είναι ο Νίκος Παπαδόπουλος!

 

Best of internet