Quantcast

Τσιτσιπάς λέει λακαμά τον πατέρα του πάνω στην χασούρα, μετά μπαίνει σε god mode και κερδίζει

Οικογενειακές ιστορίες με happy end στην Βιέννη

THE NEWSROOM

26 Οκτωβρίου 2022

Κάποιοι θα πουν ο κλασικός ο κακομαθημένος ο Τσιτσιπάς, άλλοι θα βάλουν τον εαυτό τους στην θέση του Έλληνα πρωταθλητή. Δεν είναι άλλωστε ασυνήθιστο φαινόμενο ειδικά στην Ελλάδα, να υπάρχουν οικογενειακές προστριβές που φτάνουν πολλές φορές στα άκρα. Σε κάθε περίπτωση ο Στέφανος Τσιτσιπάς, δεν φημίζεται για την νηφαλιότητα του την ώρα των αγώνων του, όμως αυτή την φορά δεν τα έβαλε με τον εαυτό του, αλλά με τον πατέρα του.

Ο 24χρονος πρωταθλητής την ώρα που δέχτηκε το break από τον Ντένις Νόβακ (Νο 155), ο οποίος προηγήθηκε με 4-3 στην αναμέτρηση για τον πρώτο γύρο του τουρνουά της Βιέννης, αντέδρασε έντονα σε κάτι που του είπε ο πατέρας του και άρχισε να τον βρίζει («μαλάκας είσαι»), ενώ όπως φαίνεται από το βίντεο της Cosmote TV του ζητάει να πάρει διακριτικούς πούλους από το γήπεδο.




Κι όμως. Αυτή του η όχι και τόσο κομψή κίνηση, αποδείχτηκε σε βάθος χρόνου ευεργετική, αφού ο Στέφανος Τσιτσιπάς κατάφερε εν τέλει να κερδίσει τον αντίπαλο του. Ο Έλληνας Πρωταθλητής προβληματίστηκε για ένα σετ απέναντι στον αυστριακό Ντένις Νόβακ, όμως επικράτησε με 7-6(2), 6-2 σε 87 λεπτά και πέρασε στη φάση των «16» στο Όπεν της Βιέννης. Εκεί ο Έλληνας παίκτης θα βρει αντιμέτωπο τον Κροάτη, Μπόρμνα Τσόριτς, από τον οποίο τον Αύγουστο είχε ηττηθεί στον τελικό του Masters στο Σινσινάτι με 2-0 σετ.

Aλλά…αυτός είναι ο Στέφανος Τσιτσιπάς!

Best of internet