Quantcast

Πράσινος Άγιος Βασίλης ντύθηκε ο Παππάς, χάρισε τα λεφτά του συμβολαίου του στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ

Γιατί ο Άι Βασίλης δεν φοράει πάντα κόκκινα

THE NEWSROOM

12 Δεκεμβρίου 2022

Ο Νίκος Παππάς είναι ένας τύπος που ανεξάρτητα από το αν τον πας ή όχι δύσκολα σου περνάει αδιάφορος. Ο άνθρωπος που έχει γλεντήσει δις τον Γιάννη Αντετοκούνμπο σε μονό, απασχολεί συχνά με δραστηριότητές του εκτός γηπέδου. Από το ανελέητο μπιφ του με τους Έλληνες δημοσιογράφους και τα μπουκέτα με τον Μπορούση, μέχρι τις σκασιές σε πορείες και την εμφάνισή του στην εκπομπή τα Τρία Μούτρα. Φυσικά δεν ξεχνάμε και τη χρηματοδότηση του ανοιχτού γηπέδου μπάσκετ στις φυλακές του Κορυδαλλού.

Πρόσφατα το αγαπημένο παιδί του Σάσα Τζόρτζεβιτς επέστρεψε στον αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Και πριν οι φίλοι του τριφυλλιού προλάβουν καλά καλά να φωνάξουν το αγαπημένο τους «γεια σου Παππά», εκείνος σε ρόλο Άγιου Βασίλη χάρισε όλο του το συμβόλαιο στις καθαρίστριες του ΟΑΚΑ.

«Συνειδητοποίησα πόσες φορές άφηνα τον καφέ στα αποδυτήρια, πόσες φορές άφησα την πετσέτα, αυτή η κίνηση είναι ένα ευχαριστώ, μία συγγνώμη που με άντεχαν τόσα χρόνια αυτές οι γυναίκες. Ας πούμε ότι είναι μία συγγνώμη για τα τόσα χρόνια που τις αγνοούσα»

Γιατί όσο κάποιοι κουβαλάνε στα κρυφά τσάντες με λεφτά, κάποιοι άλλοι τα μοιράζουν σε ανθρώπους που σίγουρα τα έχουν περισσότερο ανάγκη.

 

Best of internet