Quantcast

Επιστροφή στα τρόπαια ζήτησε από τον Παναθηναϊκό ο Μάικ Μπατίστ, γνωστός για τη συνήθειά του να κερδίζει τίτλους με την ομάδα

Σεσημασμένος πράσινος winner

THE NEWSROOM

31 Μαρτίου 2023

Ο Μάικ Μπατίστ είναι μια εμβληματική φιγούρα για τους φίλους του Παναθηναϊκού. Ένας από τους σπουδαιότερους παίκτες που φόρεσαν τη φανέλα του και αγαπημένο παιδί της πράσινης κερκίδας. Ο Αμερικάνος ήταν στυλοβάτης της πιο επιτυχημένης εποχής της ομάδας κατά τη διάρκεια της οποία σάρωνε τα πάντα σε Ελλάδα και Ευρώπη. Την υπηρέτησε πίστα για μια δεκαετία και κέρδισε μαζί της ένα καράβι τίτλους.

Το δέσιμό του με τον σύλλογο είναι γνωστό και όπως κάθε άνθρωπος που αγαπάει το τριφύλλι, ο Μπατίστ δεν ψήνεται με τη σημερινή κατάσταση. Σε πρόσφατη συνέντευξη που έδωσε, ρωτήθηκε σχετικά με τι αλλαγές χρειάζεται ο Παναθηναϊκός για να πρωταγωνιστήσει ξανά και έδωσε την εξής απάντηση:

«Μερικές φορές είναι εξαιρετικά δύσκολο να απαντήσω στο ερώτημα τι είδους αλλαγή χρειάζεται ο Παναθηναϊκός. Ο προϋπολογισμός είναι διαφορετικός σε σχέση με την περίοδο που ήμουν εκεί. Οι κορυφαίες ομάδες έχουν μεγάλα μπάτζετ, άρα φέρνουν τους καλύτερους παίκτες. Νομίζω ότι αυτός είναι ένας από τους λόγους. Ελπίζω ότι η κατάσταση θα αλλάξει σύντομα. Είμαι μεγάλος οπαδός του Παναθηναϊκού, θέλω να δω αλλαγές, θέλω να δω την ομάδα να κερδίζει τίτλους».

Δε γνωρίζουμε αν οι πράσινοι θα επανέλθουν σύντομα στο μονοπάτι των τίτλων, αλλά τα λόγια του Μπατίστ θα έπρεπε να είναι από μόνα τους κίνητρο. Στην τελική ίσως σκεφτούν να του προσφέρουν ένα πόστο στην ομάδα. Ίσως και ως μια έξτρα λύση στους ψηλούς δεν φαίνεται άσχημη. Ακόμα και στα 45

Best of internet