Quantcast

Για το αν ήταν μεθυσμένοι ή sober οι Πολωνοί διαιτητές ξεκατινιάζονται από χθες οι Big 3 του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο

Are you not entertained?

THE NEWSROOM

11 Απριλίου 2023

Οι μεθυσμένοι Πολωνοί διαιτητές έχουν προκαλέσει ένα ντόμινο εξελίξεων στον υπέροχο κόσμο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και Ολυμπιακός αντάλλαξαν για ακόμη μια φορά γλυκόλογα και φιλοφρονήσεις, με αφορμή ένα σκηνικό στο οποίο η Superleague τρύπησε για ακόμη μια φορά το ταβάνι της. Την Κυριακή το μεσημέρι λοιπόν μάθαμε ότι οι Πολωνοί που θα σφύριζαν το ΑΕΚ-Άρης έγιναν ντέφι στο αεροπλάνο και τραμπούκισαν κάτι επιβάτες. Οι δύο ομάδες αιτήθηκαν να αλλάξουν οι διαιτητές όπως και έγινε. Το παιχνίδι έγινε κανονικά, η ΑΕΚ κέρδισε δύσκολα με 3-1 και η ζωή συνεχίστηκε.

Όχι σε καμία περίπτωση δεν έγινε έτσι. Οι δύο αιώνιοι έπαιζαν το δικό τους ντέρμπι το βράδυ της ίδιας ημέρας, όμως μετά ήθελαν να παίξουν και με την ΑΕΚ. Κάπως έτσι ξεκινήσαμε με μια ανακοίνωση του Παναθηναϊκού, συνεχίσαμε με απάντηση της ΑΕΚ, ενώ σήμερα το πρωί είχαμε την πινελιά του Ολυμπιακού για να επανέλθει πριν λίγο ξανά η ΑΕΚ. Όλα αυτά τη στιγμή που νομίζαμε ότι μέχρι την επόμενη Κυριακή θα τη βγάζαμε μόνο με τη ρεβάνς Ολυμπιακός-ΑΕΚ την ερχόμενη Τετάρτη. Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών συνεχίζει την προσπάθεια να τιναχτεί στον αέρα χωρίς να τα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής. Έχει ακόμα έξι αγωνιστικές μπροστά του για να κερδίσει αυτό το στοίχημα.

Best of internet