Quantcast

Παναθηναϊκός σε ποδόσφαιρο ΚΑΙ μπάσκετ ο Στέφανος Κασσελάκης, ανακουφισμένοι οι φίλοι της ομάδας

BIG OOF

THE NEWSROOM

5 Οκτωβρίου 2023

Όσο περνάει ο καιρός, τόσα περισσότερα μαθαίνουμε για τον Στέφανο Κασσελάκη που μέχρι πριν λίγο καιρό δεν ξέραμε αλλά σήμερα όλοι ασχολούμαστε μαζί του γιατί ο Σύριζα τον όρισε διάδοχο του Αλέξη Τσίπρα. Αφου ξεκινήσαμε με τα βασικά, τύπου πως πίνει τον καφέ, πόσα χιλιόμετρα τρέχει, τι ζητηματάκια έχει με την ελληνική γλώσσα, πλέον περνάμε στα πιο σημαντικά. Σε εκείνα που πραγματικά μετράνε αν προτιμάτε.

Πριν κάποιες μέρες είχε κυκλοφορήσει μια βρώμα ότι το νέο διαμάντι της ριζοσπαστικής αριστεράς έχει κάποιες περίεργες αθλητικές προτιμήσεις. Ότι είναι δηλαδή Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ. Όπως καταλαβαίνετε κάτι τέτοιο αυτόματα μείωνε τις πιθανότητές του κάποια στιγμή να κυβερνήσει τον τόπο καθώς ακόμη και τα πιο ανοιχτά μυαλά αυτού του τόπου δεν θα μπορούσαν να δεχτούν κάτι τέτοιο. Ευτυχώς ο νέος πρόεδρος του Σύριζα φρόντισε άμεσα να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

“Λοιπόν να το ξεκαθαρίσουμε. Είμαι Παναθηναϊκός και στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Δεν έχει καμία σχέση με τον Αλέξη Τσίπρα. Απλά μεγάλωσα όντως, Παναθηναϊκός”.

Πλέον τα σύννεφα έφυγαν και οι φίλοι του τριφυλλιού μπορούν να κοιμούνται ήσυχοι. Ο Στέφανος Κασσελάκης είναι παντού Παναθηναϊκός. Τώρα ΜΗΠΩΣ σας τον θυμίζει λίγο παραπάνω; 

Best of internet