Quantcast

«Με τελειώσανε για τη λουσμένη ευκαιρία με την ΑΕΚ» είπε μέσες άκρες ο Φετφατζίδης για τον Ολυμπιακό

Μια φάση υποψήφια για ρεκόρ ψαλμωδίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο

THE NEWSROOM

7 Δεκεμβρίου 2023

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο gazzetta.gr, ο Γιάννης Φετφατζίδης aka Έλληνας Μέσι, μίλησε για όλους και για όλα αλλά κυρίως για την all time classic χαμένη του ευκαιρία στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με την ΑΕΚ το 2018. Στην πρώτη χρονιά του Μαρτίνς, ο Ολυμπιακός έπαιζε εκτός έδρας με την ΑΕΚ και με το σκορ στο 1-1 στο 94, ο Φέτφα βρέθηκε φάτσα με το τέρμα. Εκεί αντί να σκοράρει και να δώσει τη νίκη, έδωσε μια viral στιγμή που ανάγκασε πολλούς φίλους του Ολυμπιακού σε ατάκες τύπου «και το σκυλί μου θα το έβαζε από κει» «γτπσ βάλτο γτχμ» και άλλα τέτοια Μπαρτζωκικά.

Όπως φαίνεται εκείνη η χαμένη ευκαιρία κόστισε αρκετά στον Φετφατζίδη καθώς όπως είπε ο ίδιος ήταν και ο λόγος που τελείωσε από τον Ολυμπιακό:

«Έχασα το γκολ αυτό με την ΑΕΚ και εκεί με διέλυσαν. Με διέλυσαν ρε φίλε! Τα καταλαβαίνω όλα όμως. Είναι ντέρμπι, τελευταία φάση, κάνω το γκολ και εκεί θα ξέφευγα, μπορεί να ακουμπήσω στο ότι δίνω τη νίκη σε ένα ντέρμπι. Και με το δικό μου στοιχείο, με τη δική μου τεχνική, με πλασέ στην κίνηση. Δεν δικαιολογώ τον εαυτό μου. Μ’ αυτόν τον τρόπο θα έλεγα στον εαυτό μου κυρίως: “Γύρισα και είμαι εδώ”, γιατί και στην επιστροφή μου πάλι δεν ήμουν βασικός, με τον Μάρτινς προπονητή».

 

Εσείς πιστεύατε ότι αν ήσασταν στη θέση του θα το γράφατε στο απέναντι γάμα;

Best of internet