Quantcast

Εκδίκηση από την Εφές θέλει ο Χουάντσο, τον παίκτη που νόμιζαν ότι ήρθε το καλοκαίρι θέλουν οι φίλοι του Παναθηναϊκού

Καλή η πλάκα, εμφανίσου τώρα

THE NEWSROOM

8 Ιανουαρίου 2024

Ο μπασκετικός Παναθηναϊκός έχει ανέβει αισθητά τον τελευταίο καιρό με πολλούς από τους παίκτες που ήρθαν το καλοκαίρι να ρολάρουν και να βρίσκουν ρόλο στο σύνολο. Οι Πράσινοι είναι πλέον μια ομάδα που κοιτάει ψηλά στην Euroleague και από δω και πέρα θέλει νίκες ώστε να εδραιωθεί κοντά ή ακόμα και μέσα στην τετράδα. Στη διαβολοδομάδα που έρχεται ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να κάνει άλματα στην βαθμολογία αφού έχει δύο εντός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους που είναι σίγουρα στα μέτρα του. Την Μονακό την κέρδισε εκτός ενώ από την Εφές έχασε δικό του παιχνίδι στην Τουρκία. Η παρέα του Λάρκιν επισκέπτεται αύριο το ΟΑΚΑ και ο Χουάντσο Ερναγκόμεθ μίλησε για το ματς:

«Είναι ένα must win. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί, γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Πρέπει να πάρουμε την νίκη. Τα εκτός έδρας παιχνίδια είναι σκληρά. Ήταν πιο σκληροί στο πρώτο ματς, επομένως θέλουμε να πάρουμε την εκδίκηση στο γήπεδό μας».

Ο Ισπανός, μετά τη φυγή του Γκάι είναι ίσως ο μόνος παίκτης του ρόστερ για τον οποίο έχει βγει amber alert, ήρθε το καλοκαίρι για να κουβαλήσει αλλά μέχρι στιγμής τον κουβαλάνε. Οι μέσοι όροι του στην φετινή Euroleague είναι μια σκέτη θλίψη καθώς με 3.9 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 0.6 ασίστ δεν γίνεται δουλίτσα. Οι φίλοι του τριφυλλιού ευελπιστούν ο Μπο Κρουζ να θυμηθεί κάποια στιγμή ότι είναι ένας παίκτης που για την μεταγραφή του μιλούσε όλη η Ευρώπη και να μπει στην εξίσωση του Αταμάν.

 

Best of internet