Quantcast

«Μπρο λάρωσε» είπε μέσες άκρες ο Κάναν στον Αταμάν επειδή στράβωσε που έπαιξε απόγευμα δευτεριάτικο

«Προχωράμε»

THE NEWSROOM

6 Φεβρουαρίου 2024

Ο Εργκίν Αταμάν είχε πολλά παράπονα μετά το χθεσινό ματς του Παναθηναϊκού με τον Άρη. Η απόδοση των  παικτών του σίγουρα εξόργισε τον Τούρκο, όμως δεν ήταν μόνο αυτό. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού ήταν τίγκα στραβωμένος με την ώρα και τη μέρα που έγινε το παιχνίδι και εξέφρασε τα συναισθήματά του στη συνέντευξη τύπου. Πιο αναλυτικά:

“Έχω μια ερώτηση για όλους εσάς τους δημοσιογράφους. Στην Ευρώπη, σε κάθε επαγγελματική λίγκα, ξέρετε κάποιον αγώνα να γίνεται στις 17:00 της Δευτέρας, εργάσιμης ημέρας; Είναι γελοίο. Ήρθαμε από διαβολοβδομάδα και παίξαμε στις 17:00. Πώς να συγκεντρωθούν οι παίκτες σου σε ένα ματς πρωταθλήματος; Βάζεις 25 και 30 εκατομμύρια επένδυση και σε βάζουν να παίξεις στις 17:00 της Δευτέρας. Δεν έχεις έτσι πλεονέκτημα έδρας, δεν έχεις χρόνο για να προετοιμαστείς. Όλα ήταν άθλια σήμερα, οι παίκτες, οι προπονητές κι εγώ, οι διαιτητές ήταν απαράδεκτοι. Χάσαμε τον αγώνα. Συγχαρητήρια σε όλους όσους αποφάσισαν να γίνει αυτός ο αγώνας στις 17:00 της Δευτέρας. Ας μου πει κάποιος γιατί παίξαμε στις 17:00, σε εργάσιμη ημέρα, αυτόν τον αγώνα”.

Στη συγκεκριμένη δήλωση αισθάνθηκε την ανάγκη να απαντήσει ο Αϊζάια Κάναν, ο οποίος πρόσφατα μας ενημέρωσε ότι το όνομά του προφέρεται Κέιναν αλλά δεν ντάξει τώρα. Σε post του basketnews με τις δηλώσεις του Αταμάν, ο Αμερικάνος έγραψε από κάτω «όλοι είχαμε τέτοια παιχνίδια, προχώρα», που σε πιο απλά λόγια σημαίνει «μπρο λάρωσε».

 

Best of internet