Quantcast

3/4 ντέρμπι με τον Τερίμ έχει πάρει ο Λουτσέσκου από τότε που ο πατέρας του είπε «ο γιος μου δεν χάνει από αυτόν»

Για τους λάτρεις της στατιστικής

THE NEWSROOM

1 Απριλίου 2024

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλο διπλό χθες στη Λεωφόρο σε ένα ματς που τον κράτησε για τα καλά στο κόλπο του τίτλου και παράλληλα δυσκόλεψε φουλ τη φάση για τον Παναθηναϊκό. Αυτή ήταν 5η φορά που οι δύο ομάδες ήρθαν αντιμέτωπες φέτος, με τον ΠΑΟΚ να μετράει τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Η μία νίκη βέβαια ήταν σαν ήττα, αφού πρόκειται για το 1-2 του κυπέλλου που αργότερα οδήγησε το ματς στα πέναλτι και τον αποκλεισμό της ομάδας του Λουτσέσκου.

Στα τέσσερα από αυτά τα πέντε ντέρμπι, στον πάγκο του Παναθηναϊκού καθόταν ο Φατίχ Τερίμ. Ένας προπονητής που υπήρξε αντίπαλος του πατήρ Λουτσέσκου στην Τουρκία και που όταν ήρθε στην Ελλάδα ο Μιρτσέα είχε δηλώσει:

“Νίκησα τον Φατίχ Τερίμ στα ντέρμπι της Τουρκίας κι οδήγησα την Μπεσίκτας στο πρωτάθλημα. Αντίπαλος του Τερίμ τώρα είναι ο γιος μου, Ραζβάν Λουτσέσκου. Δεν νομίζω ότι θα χάσει κάποιο ματς κόντρα στον Τερίμ”

Δεδομένου ότι ο Τερίμ πήρε το διπλό στην Τούμπα για το κύπελλο, δεν μπορούμε να πούμε ότι ο Μιρτσέα έπεσε απόλυτα μέσα, αλλά όπως και να χει ο γιος του φαίνεται να έχει το know how απέναντι στον Τούρκο legend

Best of internet