Quantcast
ADVERTORIALS

5 προβλήματα της κάθε παρέας που ήταν άλυτα πριν τα messenger apps

Όλοι τα έχουμε ζήσει


Διονύσης Παππάς · 21 Απριλίου 2022

Όλες και όλοι ξέρουμε ακριβώς για τι πράγμα μιλάμε, αγαπητές φίλες και φίλοι. Υπάρχουν κάποια θέματα προς συζήτηση σε κάθε παρέα που για κάποιο περίεργο λόγο, είναι πάντα εξίσου δισεπίλυτα με τα πιο σοβαρά γεωπολιτικά ζητήματα της ιστορίας. Τα έχουμε νιώσει, τα έχουμε βιώσει, έχουν στιγματίσει τη ζωή μας με τις ώρες που έκαναν να λυθούν.

Ευτυχώς, για κάποια από αυτά η τεχνολογία έδωσε τη λύση. Μπορεί να μην έχει δώσει ακόμη τη λύση για τα ερωτικά τρίγωνα ή για τους τσακωμούς για ομάδες, αλλά έχει κάνει πολλά πράγματα. Πάνω από όλα, τα messenger apps είναι αυτά που έκαναν τη διαφορά – πάντα μπορούσαμε να μιλήσουμε, αλλά τώρα μάλλον μπορούμε να συνεννοηθούμε.

Για να γίνουν όμως όλα αυτά, χρειαζόμαστε data. Ευτυχώς, τα νέα πακέτα του Vodafone CU για απεριόριστα data έρχεται να μας λύσει τα προβλήματα: Είτε το Data Unlimited Day με απεριόριστα δεδομένα για 24 ώρες με 1,5 ευρώ, είτε το Data Unlimited Weekends για απεριόριστα δεδομένα τα 4 ΣΚ με 6 ευρώ, θα έχετε όσα χρειάζεστε και πολύ περισσότερα.

Αν και θα χρειαστείτε κάμποσα, όπως θα δούμε παρακάτω. Γιατί έχουμε πολλή κουβέντα:

Για την παραγγελία

Τι είμαστε; Από που ερχόμαστε; Τι θα απογίνουμε; Τι θα φάμε; Όλα αυτά τα ερωτήματα είναι σημαντικά, αλλά το τελευταίο είναι το δυσκολότερο, κυρίως γιατί πρέπει να το λύσουμε μαζί με άλλους. Το ζόρι είναι ότι μέχρι να αποφασίσουμε όλοι μαζί (από 2 άτομα και πάνω), πεινάμε όλο και περισσότερο. Ευτυχώς, το τσατ δίνει τη λύση. Μέσα σε λίγα λεπτά έχουν βρεθεί προτάσεις, τις έχουν δει όλοι, έχουν ακουστεί γνωμούλες και μπορούμε να παραγγείλουμε.

Tip: Ζητήστε να ψηφίσετε μέσω reactions. Έτσι, θα μπορείτε να αγνοήσετε την μειοψηφία που θέλει μακαρόνια αντί για μπέργκερ στο όνομα της δημοκρατίας.

Για το ματσάκι που θα παίξουμε (;)

Δεν έχουνε νύφη ή γαμπρό αλλά είναι όλα του γάμου δύσκολα. Γιατί εδώ το πρόβλημα δεν είναι να συνεννοηθούμε μεταξύ μας, αλλά να λύσουμε το ζήτημα των πιστολιών της τελευταίας στιγμής: Άλλος θυμάται ότι πονάει, άλλος ότι έχει deadline, άλλος έχει τσακωθεί με τις μισές ομάδες του λεκανοπεδίου.

Η λύση είναι φυσικά ότι χρησιμοποιούμε το τσατ για να στείλουμε σε κάθε πιθανό ενδιαφερόμενο, από κολλητούς μέχρι ξεχασμένους συμφοιτητές από το μεταπτυχιακό. Μετά από αρκετές προσπάθειες, έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα. Ο αθλητισμός (και τα apps) ενώνουν τους ανθρώπους.

Για τις διακοπές

Αυτό είναι ίσως το δυσκολότερο από όλα. Ακόμη κι όταν μπορεί να λυθεί, μπορεί να χρειαστούν ολόκληροι μήνες εντατικών διαπραγματεύσεων μέχρι να φτάσουμε εκεί. Ο βασικός λόγος είναι ότι έχουμε την δυνατότητα (και την επιθυμία) να πρήζουμε για ολόκληρους μήνες την παρέα μας με τον προορισμό που θέλουμε να πάμε, μέχρι να καμφθεί κάθε αντίσταση και να υποκύψουν στην θέλησή μας. Αυτό κάνουμε εμείς, εσείς και όλοι. Ευχαριστούμε messenger apps!!

Την εξεταστική

Άμα δεν υπήρχαν τα apps για να στέλνουμε σημειώσεις, να τονίζουμε SOS, να συντονιζόμαστε για διάβασμα, να στέλνουμε λυμένες τις απαντήσεις στον άλλο που εξετάζεται μέσα και να υπενθυμίζουμε στους φίλους ότι δίνουν μάθημα αύριο (και να μας το ανταποδίδουν), θα παίρναμε πτυχίο στον διπλάσιο χρόνο. Oh yes.

Για την εκδρομή

Τουλάχιστον αυτό είναι πιο εύκολο από την κουβέντα για τις διακοπχαχαχαχα. Για να λείψουμε για 2-3 μέρες, πρέπει να συζητάμε 2-3 βδομάδες. Το χειρότερο όλων είναι οι μαλακίες της τελευταίας στιγμής – άλλος ξέχασε το θερμοσίφωνα, άλλος θέλει καφέ, άλλος χρειάζεται ταριφιά. Αν δεν υπήρχε το κοινό τσατ θα έπρεπε να συνεδριάσει το Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ για όλα αυτά.

Τσεκάρετε τα νέα πακέτα για Unlimited data του Vodafone CU, σώστε την ψυχική σας ηρεμία!

 

Best of internet