Quantcast
ADVERTORIALS

Η πόλη έξω αράζει: Πλατείες και πεζόδρoμοι που θα γίνουν τα στέκια σου

Γρασίδια, πλακάκια και άραγμα για να γίνει το καλοκαίρι στην πόλη πιο απολαυστικό.


LUBEN CREW · 14 Ιουλίου 2022

Να πούμε την αλήθεια: οι καλοκαιρινές διακοπές φέτος είναι δύσκολη άσκηση. Θα έρθουν όμως πιθανόν να είναι λιγότερες ημέρες από όσες θα χρειαζόσουν. Και αν δεν έχεις την καβάτζα ενός εξοχικού ή του πατρικού κάπου στην περιφέρεια, η φάση θα έχει αρκετές μέρες στα τσιμέντα της πόλης.

Μην ξεχνάς όμως, ότι οι καλύτερες πιάτσες αυτή την εποχή για να αράξεις με τους φίλους σου, να πιείτε μια μπύρα, να βάλετε στο spotify να παίζει τις μουσικές που εσείς γουστάρετε, είναι οι πλατείες και οι πεζόδρομοι. Αν λοιπόν κάπου βρίσκεται η απόλαυση του αθηναϊκού καλοκαιριού, είναι εκεί. Μόνο εκεί όμως; Όχι, γιατί φέτος το καλοκαίρι έχεις και τις δύο νέες γεύσεις του PULZE, Watermelon και Berry, οι οποίες συμπληρώνουν τις γευστικές επιλογές θερμαινόμενου καπνού.

Και ξέρω τι θα σκεφτείς: «Και αν το ξενυχτίσουμε στην πλατεία;». Μην ανησυχείς, διάλεξε την iD γεύση που ταιριάζει στη διάθεσή σου και όσο για τη συσκευής PULZE, έχεις έως και 20 συνεχόμενες χρήσεις με μια πλήρη φόρτιση. Βάλε το PULZE στην τσέπη σου -χωράει παντού, άλλωστε- και ξεκίνα για…

 

… Τον πεζόδρομο της Βαλτετσίου

Το έχουν αποκαλέσει -και δίκαια- το «σύμπαν της Βαλτετσίου». Ένα «νησί» στην καρδιά των Εξαρχείων όπου θα βρεις μπαράκια, σινεμά και φυσικά κόσμο που αράζει κατά μήκος του πεζόδρομου. Οι περισσότεροι την προτιμούν σαν άτυπο after μετά από προβολή στο Riviera ή για μια «μπίρα στα γρήγορα» για το σβήσιμο της βραδινής εξόδου. Δεν είναι όμως λίγοι και εκείνοι που πηγαίνουν κατευθείαν εκεί. Στην πιο πολυσύχναστη περατζάδα της περιοχής, ακόμα και μόνος σου να πας θα πετύχεις σίγουρα γνωστούς.

… Το κλειστό του Αστέρα Εξαρχείων

Παραμένουμε στην περιοχή, αλλά ανηφορίζουμε για να φτάσουμε στο λόφο του Στρέφη, όπου βρίσκεται το κλειστό γυμναστήριο που φιλοξενεί τον Αστέρα Εξαρχείων. Εδώ ρίχνουμε ρυθμούς, η φάση είναι λιγότερα φώτα, λιγότερη φασαρία και η θέα της πόλης να απλώνεται μπροστά σου. Θες κάτι δροσιστικό, όπως το iD Capsule Summer Red; Σπάζοντας τη γευστική μπίλια που βρίσκεται στο φίλτρο, απελευθέρωσε όποτε θέλεις μια απολαυστική εμπειρία Watermelon.

 

… Την πλατεία Πρωτομαγιάς

Το Πεδίον του Άρεως έχει πάρει τα πάνω του και το ίδιο συμβαίνει με τη φυσική του προέκταση, την τεράστια πλατεία Πρωτομαγιάς. Πάντα κάτι θα συμβαίνει από αυτοοργανωμένα φεστιβάλ και εκδηλώσεις στιβαρών πολιτιστικών φορέων μέχρι αγώνες κρίκετ από τις κοινότητες του Πακιστάν, του Μπαγκλαντές και της Ινδίας. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τους ράντομ ποδηλάτες, δρομείς, οικογένειες και θα καταλάβεις ότι μιλάμε για ένα πραγματικό μελίσσι. Το μόνο σίγουρο είναι ότι δεν πρόκειται να βαρεθείς. Θα αράξεις σε μια γωνιά, θα μεταφερθείς σε μια άλλη και έπειτα σε μια τρίτη. Το θέμα είναι να έχεις επιλογές, όπως με το iD Capsule Summer Red και το iD Capsule Purple Forrest, όπου μπορείς να απολαύσεις τη δροσιά του Watermelon ή τις έντονες αρωματικές νότες των Berries, όποια στιγμή εσύ επιθυμείς, στην αρχή, αργότερα ή σε κάποιο άλλο stick του πακέτου, σπάζοντας την μπίλια και απελευθερώνοντας τις μοναδικές γεύσεις.

… την πλατεία Αγίου Γεωργίου

Αναμφίβολα, το απόλυτο σημείο του ευρύτερου αθηναϊκού κέντρου, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που ίσως να σε αποθαρρύνει η πολυκοσμία. Ιδανική για έντονες νύχτες, σαν την έντονη εμπειρία θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει το Standard επίπεδο θέρμανσης του PULZE. Αν πάλι, αναζητάς μια πιο ήπια εμπειρία, επιλέγεις το Eco. Η πρώτη λειτουργία ενεργοποιείται πιέζοντας το κουμπί λειτουργίας όταν το αφήσεις στην πρώτη δόνηση, ενώ η δεύτερη ενεργοποιείται αφήνοντας το κουμπί στη δεύτερη δόνηση.

Για να απολαύσεις το καλοκαίρι της Αθήνας, θα πρέπει να το απελευθερώσεις. Να το ζήσεις σε χώρους ανοιχτούς και ελεύθερους. Χαλαρά, αράζοντας με μικρή ή μεγάλη παρέα και δίνοντας του χρώμα και γεύση. Γι΄ αυτό η εμπειρία θερμαινόμενου καπνού που προσφέρει το PULZE είναι απαραίτητο κομμάτι του φετινού καλοκαιριού. Απελευθέρωσε το καλοκαίρι με τις νέες γεύσεις PULZE, Watermelon και Berries.

Best of internet