Quantcast
ADVERTORIALS

#followthefox:Tο ζούμε αλλιώς… παρτάρουμε αλλιώς!

Φύγαμε για το Γκάζι, Bουτάδων και Ιεροφαντών, την Πέμπτη 22/09 στις 20:00!


LUBEN CREW · 16 Σεπτεμβρίου 2022

Έρχεται ένα πάρτι αλλιώτικο από τα άλλα και σας περιμένει στο Γκάζι, παρέα με τον ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗ, την Πέμπτη 22/09, στις 20:00.

Το καυτό καλοκαιράκι, μας κούνησε το μαντήλι, δίνοντας τη σκυτάλη στον δροσερό Σεπτέμβριο, τον μήνα που όλοι έχουμε γυρίσει από τις διακοπές…

Τώρα ήρθε η στιγμή της πόλης! Αυτή η εποχή, μας πάει και την πάμε, ενώ οι πιο όμορφες γωνιές της πόλης μας περιμένουν για να το ζήσουμε αλλιώς! Πώς; Έτσι όπως μόνο ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ μπορεί να μας δείξει. Αρκεί να ακολουθήσουμε την αλεπού και να ξετρυπώσουμε τα πιο ξεχωριστά πάρτι.

Κι επειδή ο ΜΗΛΟΚΛΕΦΤΗΣ έχει μία ιστορία στα 3PLE PARTIES τα γεμάτα εκπλήξεις, έτσι και φέτος δεν θα μας αφήσει χωρίς παρτάρα! Έχουμε και λέμε, αρχικά μάντεψε πού θα γίνει το πάρτι… σε πάρκινγκ. Ναι, ναι καλά κατάλαβες. Εκεί θα παρκάρουμε… την πιο τρελή μας διάθεση, την οποία θα ανεβάσουν οι DJ’s Sin Laurent & Grandbois και οι Saske, Ellize και Sigma θα την απογειώσουν!

Πάμε να το ζήσουμε αλλιώς, με μοναδικές μουσικές στιγμές; Eννοείται φύγαμε για το Γκάζι, Bουτάδων και Ιεροφαντών, στις 20:00! Tην Πέμπτη 22/09, έτσι;
Αν δεν γίνει φασάρα, σφύρα μου Μηλοκλέφτικα!

Best of internet