Quantcast
ADVERTORIALS

Έπαιξε παρτάρα και νιώσαμε την αλλαγή του PULZE 2.0

Ζήσαμε το Feel the PULZE στην πράξη με μουσικές, ποτά και την αποκάλυψη μιας νέας εμπειρίας θερμαινόμενου καπνού


LUBEN CREW · 6 Φεβρουαρίου 2023

Κι όμως, δεν είχα δοκιμάσει ακόμα τα cocktails. Φαντάσου δηλαδή να είσαι σε ένα party και όλη η φάση να είναι τέτοια που να σε κρατάει και να σου δίνει vibe χωρίς καν να έχεις δοκιμάσει τα custom cocktails της βραδιάς, αν και βρίσκεσαι ήδη μία ώρα στο χώρο – αυτό κι αν είναι αλλαγή, δεν νομίζεις; Άλλωστε και το ίδιο το party που διοργάνωσε το PULZE στις 31/1 γιόρταζε μια αλλαγή. Μια αλλαγή στις αγαπημένες συνήθειες των ενήλικων καπνιστών, μια αλλαγή που θα μας κάνει να νιώσουμε ένα νέο κόσμο εμπειριών. Όσοι τυχεροί, λοιπόν, βρεθήκαμε εκεί, είχαμε την ευκαιρία να δούμε για πρώτη φορά τη νέα συσκευή PULZE 2.0, η οποία αναβαθμίζει την εμπειρία του θερμαινόμενου καπνού.

Τέτοια γεγονότα λοιπόν, δεν γιορτάζονται απλώς με ένα πάρτι, αλλά με μια παρτάρα -κι αυτό ακριβώς συνέβη στο 48 Urban Garden. Μπορεί να μην γνωρίζαμε όλες τις λεπτομέρειες εξ’ αρχής, ωστόσο οι προσδοκίες για τη βραδιά ήταν πολύ υψηλές και όπως θα δεις στη συνέχεια δικαιώθηκαν απόλυτα.

Μόλις περνούσες την είσοδο σε κέρδιζε αμέσως η hi – tech αίσθηση που έδινε η διακόσμηση του χώρου, η οποία άλλαξε ειδικά για αυτή την ξεχωριστή βραδιά και αναδείκνυε την τεχνολογική καινοτομία του PULZE, ενώ οι upbeat επιλογές του dj σε έβαζαν αμέσως σε party mood μέχρι να ανέβουν στη σκηνή οι Prestige για να μας χαρίσουν ένα γεμάτο ενέργεια και ένταση live, μετατρέποντας το event στο απόλυτο urban party της χρονιάς.

Η περιέργεια και η προσμονή μας για την παρουσίαση της νέας συσκευής μεγάλωνε διαρκώς, τόσο από τις συζητήσεις που κάναμε στα πηγαδάκια απολαμβάνοντας τις finger food δημιουργίες της ομάδας του 48 Urban Garden, όσο και από το μυστήριο που προκαλούσαν οι τρεις σκοτεινές προθήκες που δέσποζαν στον χώρο και έκλεβαν δικαίως την παράσταση ακόμα και από το πολυφωτογραφήμενο food truck του μαγαζιού.

Τα φώτα έσβησαν και στρέψαμε όλοι το βλέμμα μας στην τεράστια οθόνη για να δούμε το reveal video του PULZE 2.0. Το μήνυμα ξεκάθαρο: «Νιώσε τη στιγμή. Νιώσε ελεύθερος. Νιώσε την αλλαγή. Feel the PULZE». Και αμέσως μετά, με ένα σύντομο αλλά εντυπωσιακό light show με φωτισμούς led, λέιζερ και καπνούς έγινε η αποκάλυψη στις προθήκες της νέας συσκευής σε 3 υπέροχα χρώματα: Deep Teal, Rich Copper και Midnight Mocha.

Τα χρώματα των συσκευών, μάλιστα, ενέπνευσαν και τα custom cocktails της βραδιάς. Λίγο πριν φτάσω από τους πρώτους στο tasting bar, αποφάσισα ότι είχε έρθει και η δική μου στιγμή για ένα ποτό. Με ένα Deep Teal ανά χείρας προσέγγισα το tasting bar και εκεί έζησα τη νέα, αναβαθμισμένη εμπειρία θερμαινόμενου καπνού PULZE 2.0, σε συνδυασμό με τις γεύσεις των ράβδων iD. Οι κάπως πιο «παιχνιδιάρηδες» της βραδιάς κατευθύνθηκαν πρώτα στο photo booth, που έκανε θραύση σε όλη τη διάρκεια του event, για να φωτογραφηθούν με PULZE inspired props.

Πρέπει να είχαν ήδη ακουστεί οι πρώτες νότες από το cover των Prestige στο gliding lights του Weekend, όταν πήρα στα χέρια μου το PULZE 2.0, στη απόχρωση του midnight mocha. Ένιωσα την αλλαγή με τη νέα συσκευή PULZE 2.0, που προσφέρει περισσότερες από 25 συνεχόμενες χρήσεις με 1 φόρτιση, χωρίς μέτρημα εισπνοών και ομοιόμορφη εμπειρία από την πρώτη έως την τελευταία εισπνοή. Kαι όλα αυτά με την μικρότερη *όλα σε μια συσκευή PULZE 2.0. Και εκεί που πίστευα ότι είχα ανακαλύψει τα πάντα για τη νέα συσκευή PULZE 2.0, διαπίστωσα ότι διαθέτει 2 επίπεδα θέρμανσης για να επιλέξεις την ένταση της γεύσης που επιθυμείς και πως μπορείς να απομακρύνεις τα υπολείμματα καπνού από τη συσκευή όπου και αν είσαι χάρη στο ενσωματωμένο στη βάση της συσκευής εργαλείο καθαρισμού!

Φυσικά, δεν θα γινόταν να λείπουν οι μοναδικές iD γεύσεις, που και αυτές με τη σειρά τους αναβαθμίζουν την όλη εμπειρία του θερμαινόμενου καπνού. Η γκάμα τους πλούσια, προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες του ενήλικου καπνιστή που άλλοτε προτιμά μια γευστική εμπειρία περισσότερο «καπνική (Βronze, Blue, Copper, Amber, Yellow) και άλλοτε περισσότερο φρουτένια (Watermelon, Berry) ή πιο δροσιστική (Ice, Polar).

Μετά τη δοκιμή και αφού έζησα στην πράξη τη νέα εμπειρία PULZE 2.0, απόλαυσα ένα δεύτερο custom cocktail, αυτή τη φορά ένα Midnight Μocha, όπως και η συσκευή που δοκίμασα, ενώ δεν έχασα την ευκαιρία να γίνω κι εγώ κομμάτι της fun εμπειρίας του photo booth.

Η αλλαγή που φέρνει του PULZE 2.0 γιορτάστηκε όπως ακριβώς της άξιζε. Με ένα party που κράτησε 4 και πλέον ώρες έως τις 22:30 και το οποίο «έκλεισε» με τον πιο γευστικό και απολαυστικό τρόπο τη μέρα μου.

* Έρευνα Imperial Brands ως προς τα δημοσιευμένα μεγέθη συσκευών των βασικών ανταγωνιστών στην κατηγορία θερμαινόμενου καπνού, Ιανουάριος 2023.

 

Best of internet