Quantcast
ADVERTORIALS

Ο Gaming εξοπλισμός που ψάχνεις!

Το gaming έχει προχωρήσει πολύ. Ξέχνα τις εποχές του Pong και του Space Invaders. Για να έχεις εξαιρετικές επιδόσεις σήμερα, χρειάζεσαι και τον απαραίτητο εξοπλισμό!


LUBEN CREW · 23 Φεβρουαρίου 2023

Εάν σου αρέσει το gaming και λατρεύεις να παίζεις σε υψηλό επίπεδο τότε σίγουρα χρειάζεσαι τα κατάλληλα gaming αξεσουάρ. Πλέον, κάθε καινούργιος gaming τίτλος δεν θυμίζει σε τίποτα τους παλαιότερους. Το υψηλό gaming δεν θέλει μόνο γρήγορα αντανακλαστικά, καλό συντονισμό χεριού-ματιού και εγρήγορση. Θέλει και τον απαραίτητο gaming εξοπλισμό. Πάμε να δούμε όλα όσα θα σε ανεβάσουν επίπεδο.

Gaming Mouse

Εάν δεν είσαι περιστασιακός gamer ένα από τα σημαντικότερα «εργαλεία» που οφείλεις να έχεις είναι ένα αξιόπιστο gaming mouse. Διαφέρουν κατά πολύ από τα ποντίκια καθημερινής χρήσης μιας και έχουν κατασκευαστεί ειδικά για gamers. Έχουν σχεδιαστεί για να είναι πιο ακριβή σε κάθε κίνησή σου και να ανταποκρίνονται γρηγορότερα από τα συμβατικά. Διαθέτουν προσαρμόσιμα κουμπιά και προγραμματιζόμενες μακροεντολές. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να αντιστοιχίσεις συγκεκριμένες ενέργειες του gaming σου σε διαφορετικά κουμπιά. Τι σημαίνει αυτό; Ευκολότερη, γρηγορότερη και με περισσότερη ακρίβεια εκτέλεση των σύνθετων κινήσεων. Επειδή υπάρχει πληθώρα επιλογών στην αγορά, κάνε πρώτα μια καλή έρευνα πριν αποκτήσεις εκείνο που ταιριάζει στο δικό σου στιλ.

Gaming Keyboards

Όπως το gaming mouse έτσι και το gaming keyboard έχει σχεδιαστεί για να σου προσφέρει όχι μόνο άνεση και ακρίβεια κινήσεων αλλά να σου προσθέσει και σημαντικό πλεονέκτημα έναντι των αντιπάλων σου.

Θα βρεις πληθώρα επιλογών στην αγορά. Από πληκτρολόγια με μηχανικούς διακόπτες για  καλύτερη απτική ανάδραση και ταχύτερους χρόνους απόκρισης μέχρι με προσαρμόσιμο φωτισμό και προγραμματιζόμενα πλήκτρα. Μπορείς επίσης να επενδύσεις σε ένα gaming keyboard που έρχεται με μια σειρά ειδικών πλήκτρων πολυμέσων με τα οποία θα ελέγχεις την αναπαραγωγή μουσικής ή βίντεο χωρίς να βγεις από το παιχνίδι.

Gaming ακουστικά

Ένα καλό σετ gaming ακουστικών μπορεί να κάνει μεγάλη διαφορά στη συνολική εμπειρία του παιχνιδιού σου. Τα ακουστικά που έχουν σχεδιαστεί για  gaming δίνουν surround ήχο surround με περισσότερη ακρίβεια. Αυτό σε βοηθά, ανάλογα και το παιχνίδι φυσικά, να εντοπίσεις την προέλευση του ήχου και να σε… γλιτώσει από τα χειρότερα. Σημαντικό χαρακτηριστικό των ακουστικών αυτών είναι φυσικά και το sound cancelling. Θα σε απομονώσουν στο gaming σου και θα βυθιστείς ολόκληρος σ’ αυτό. Τέλος, θα πρέπει να υπολογίσεις και την άνεσή σου. Θες κάτι με άνετη εφαρμογή καθώς θα τα φοράς για αρκετές ώρες σε κάθε gaming session.

 

Gaming γραφείο

Παίζεις στο… πόδι; Ε σταμάτα! Ένα καλό gaming γραφείο θα σε… ταξιδέψει στον gaming κόσμο σου! Για να βυθιστείς στο παιχνίδι σου θες άνεση, ευκολία και οργάνωση. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που μπορεί να σου χαρίσει το σωστό gaming desk. Προτίμησε ένα γραφείο με μεγάλη επιφάνεια, καθώς θα χρειαστείς χώρο για την οθόνη, το πληκτρολόγιο, τα ηχεία, το ποντίκι και τον πύργο σου. Εάν είσαι απ΄αυτούς που δεν μπορούν καθόλου να έχουν καλώδια στα πόδια τους, τότε διάλεξε ένα γραφείο που διαθέτει ενσωματωμένες λειτουργίες διαχείρισης καλωδίων. Με απλά λόγια, μπορείς να φτιάξεις με τέτοιο τρόπο τα καλώδιά σου που θα είναι ταυτόχρονα πλήρως λειτουργικά αλλά και δεν θα μπερδεύονται κάθε τρεις και λίγο.

Gaming chairs

Το σωστό το gaming θέλει ώρες. Το να κάθεσαι άνετα, χωρίς να χρειάζεται να ξεμουδιάσεις κάθε πέντε λεπτά τα πόδια σου είναι σημαντικό. είναι πολύ σημαντικό στο σύγχρονο gaming να επενδύσεις σε μια άνετη και εργονομική καρέκλα με ιδανική οσφυϊκή υποστήριξη. Επιπλέον, θα πρέπει να κοιτάς μια gaming καρέκλα και με ρυθμιζόμενα μπράτσα, ύψος και καλό ύφασμα. Εάν θες να κάνεις level up, μπορείς να βρεις και καρέκλα με ενσωματωμένα ηχεία και λειτουργίες δόνησης.

Gaming monitor

Για να βιώσεις την απόλυτη gaming εμπειρία πρέπει να έχεις και την κατάλληλη gaming οθόνη! Μια οθόνη που να υποστηρίζει ακόμη και τον πιο απαιτητικό gaming τίτλο. Μπορείς, εάν θες, να συνδυάσεις οθόνη και τηλεόραση. Υπάρχουν αρκετές επιλογές στην αγορά. Ένα από τα βασικότερα χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξεις είναι να έχει  γρήγορο ρυθμό ανανέωσης και χαμηλό χρόνο απόκρισης. Αυτό θα σε βοηθήσει να βλέπεις περισσότερα καρέ ανά δευτερόλεπτο και θα μειώσεις τα… «κολλήματα».

Gaming χειριστήριο

Ένα  καλό gaming χειριστήριο είναι πάντα ένα απαραίτητο αξεσουάρ. Βρες ένα που να έχει άνετο κράτημα, κουμπιά που ανταποκρίνονται εύκολα. Ορισμένα χειριστήρια διαθέτουν επίσης προγραμματιζόμενα paddles στο πίσω μέρος, τα οποία μπορούν να διευκολύνουν την εκτέλεση πολύπλοκων κινήσεων στα παιχνίδια.

 

Best of internet