Quantcast
ADVERTORIALS

Ιδέες για δώρα… on a budget!

Μικρά, κομψά και καλόγουστα αντικείμενα ώστε να  χαρίσετε χαρά on a budget.


LUBEN CREW · 14 Μαΐου 2023

Αν και κλισέ, είναι αλήθεια -στα δώρα είναι η κίνηση και η σκέψη που μετράνε παρά κάτι πομπώδες ή ιδιαίτερα ακριβό. Μικρά, κομψά και καλόγουστα αντικείμενα, διακοσμητικά για το σπίτι ή αξεσουάρ, στην αγορά υπάρχουν αντικείμενα για κάθε γούστο και κάθε τσέπη, ώστε να  χαρίσετε χαρά on a budget.

Ακολουθεί ένας χορταστικός οδηγός δώρων με επιλογές που θα σας βγάλουν από την δύσκολη θέση και δεν θα σας στοιχίσουν μια περιουσία.

Sentio Τσάντα Φαγητού Plaid

Το τέλειο δώρο για τη φίλη που έβαλε στο lifestyle της την υγιεινή διατροφή και κουβαλάει παντού ένα ταπεράκι. Η τσάντα φαγητού «Plaid» από τη Sentio είναι σχεδιασμένη να διατηρεί τα γεύματα στην τέλεια θερμοκρασία. Έτσι, θα μπορεί να τα καταναλώνει οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας με ασφάλεια είτε βρίσκεται στο σχολείο, είτε στο γραφείο, είτε στην εκδρομή.

Sentio Σετ Οργάνωσης Γραφείου Πράσινο

Στον εργασιομανή φίλο ή τον μπαμπά σου κάνε δώρο αυτό το υπέροχο σετ γραφείου. Θα τον βοηθήσει να οργανώσει τα πράγματά του και παράλληλα θα διακοσμήσει ομοιόμορφα το γραφείο του καθώς διαθέτει μολυβοθήκη, θήκη περιοδικών, συρτάρι για έγγραφα και θήκη για τοποθέτηση γραφικής ύλης και προμηθειών γραφείου.

Sentio DIY Light Box A4 Πολύχρωμο

Η τεχνολογία στην υπηρεσία του home deco! Διακόσμησε το χώρο σου με το Light Box της Sentio και άναψέ το για να δημιουργήσεις ατμόσφαιρα ή για να προσδώσεις στο σπίτι σου ένα ιδιαίτερο στιλ. Πριν στείλεις το πρώτο σου SMS, άφηνες μηνύματα στο ψυγείο της κουζίνας «Θα αργήσω!». Τώρα βρήκες το απόλυτο φωτιστικό! Άσε το δικό σου φωτεινό, πολύχρωμο μήνυμα στο φωτιστικό Lightbox και άφησέ το να αλλάξει χρώματα.

Η συσκευασία περιλαμβάνει 85 πλακίδια με γράμματα, νούμερα και σύμβολα και αλλάζει 5 χρώματα: διάφανο, μωβ, μπλε, πράσινο, κίτρινο.

Sentio Διακοσμητικό Ancient Statue

Τα αρχαία αγάλματα είναι η απόλυτη τάση της σεζόν, για το λόγο αυτό η προτομή της Sentio είναι υπέροχο διακοσμητικό για το τραπεζάκι του σαλονιού, τη βιβλιοθήκη και γενικά σε κάθε έπιπλο που θες να δώσεις μια ξεχωριστή πινελιά. Πέρα από αυτό, όμως, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και πιο δημιουργικά «μετατρέποντάς» το σε σταντ για το αγαπημένο σου headset ή σε βιβλιοστάτη για τα λογοτεχνικά σου βιβλία.

Kodak ΑΛΜΠΟΥΜ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ DIY

Κόλλησε, δημιούργησε, εμπνεύσου και ζωγράφισε τις πιο ευτυχισμένες σου στιγμές στο album DIY της KODAK. Το εξώφυλλό του είναι επενδυμένο με ύφασμα και εσωτερικό σκληρό χαρτί για να κρατήσεις τις φωτογραφίες και τις αναμνήσεις σου ζωντανές για πάντα!

Sentio Φωτιστικό Γραφείου Clip Mint

Ένα πανέμορφο φωτιστικό στο χρώμα της μέντας, που θα δώσει φως και στιλ σε κάθε χώρο. Έχει κλιπ, για να το τοποθετείς ακριβώς στα σημεία που το χρειάζεσαι περισσότερο, ακόμα και σε σημεία που δεν φαντάζεσαι. Μπορείς για παράδειγμα να το στερεώσεις στην πλάτη του κρεβατιού, στην βιβλιοθήκη ή σε κάποιο ράφι. Δεν σε περιορίζει και δεν πιάνει πολύ χώρο, άλλωστε ζυγίζει μόλις 2.3kg και οι διαστάσεις του είναι 3.97 x 1.28 x 0.77cm. Επιπλέον, η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 1200mAh και η ισχύς του 5W.

Sentio Καφετιέρα Χειρός Espresso

Για τον φίλο που δεν μπορεί στιγμή χωρίς καφέ, σου έχουμε την καλύτερη επιλογή για εσπρέσο που θα τον ταξιδέψει νοερά ως την… Ιταλία! Η καφετιέρα χειρός εσπρέσο της Sentio είναι κλασική, ποιοτική και εξαιρετικά απλή στη χρήση, διαθέτει εργονομική λαβή, εκλεπτυσμένο design και μπορεί να σερβίρει έως και 6 κούπες espresso.

OTL Kitty-Unicorn Children’S Headphones

Ιδανικό δώρο για την ανιψιά σου ή την κόρη της φίλης σου. Με τα ακουστικά Hello Kitty της OTL θα μπορεί να ακούει την αγαπημένη της μουσική στα χρώματα της διάσημης γάτας και θα είναι πιο στιλάτη από ποτέ! Μπορεί να απολαύσει μουσική, ταινίες, αλλά και παιχνίδια. Είναι ιδανικά για ηλικίες 3-7 ετών, αφού περιορίζονται στα 85dB για να ακούν με ασφάλεια!

Best of internet