Quantcast

Έρχεται ταινία για τα αίσχη του Dennis Rodman στο Λας Βέγκας, γιατί όσα είδαμε στο Last Dance δεν ήταν αρκετά

Ένα νέο Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας, αν θέλετε

THE NERDSTREAM

4 Οκτωβρίου 2022

Το The Last Dance άνοιξε δρόμους, φίλες και φίλοι. Δεν είναι μόνο ότι μας έσωσε στην πρώτη καραντίνα, αφού ήταν κάτι που έδινε νόημα στη ζωή μας την ώρα που όλα γύρω μας κατέρρεαν. Ήταν επίσης ότι έστρεψε τα φώτα στη μπασκετική νοσταλγία και το μπασκετικό storytelling, και το Hollywood ανακάλυψε πως πρόκειται για χρυσωρυχείο.

Σκεφτείτε πως, μετά την σειρά των ESPN και Netflix, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια έχουμε δει ένα reboot του Space Jam, μια ταινία για τους Antetokounbros στη Disney, το Hustle με τον Adam Sandler, το Big Shot με τον John Stamos και δύο σειρές για τους Los Angeles Lakers: το ντοκιμαντέρ Legacy και το μυθοπλαστικό Winning Time.

Και τώρα, επιστρέφουμε στους Chicago Bulls. Αν θυμάστε, στην τελευταία χρονιά των θρυλικών Bulls το 1997-1998, σε κάποια φάση ο άρχοντας Dennis Rodman εξαφανίστηκε απροειδοποίητα και πήγε για 2 μέρες στο Λας Βέγκας να ξεδώσει ο άνθρωπος (και λογικά να δημιουργήσει μερικά καινούρια κενά στη μνήμη του). Κι αν θυμάστε από το Last Dance, o Michael Jordan πήγε αυτοπροσώπως να τον μαζέψει γιατί είχαν κι ένα πρωτάθλημα να κερδίσουν.

Ε, αυτή η ιστορία των χαοτικών διήμερων διακοπών του Rodman στο Λας Βέγκας πρόκειται να ζωντανέψει η επερχόμενη ταινία 48 Hours In Vegas που ήρθε ξανά στην επικαιρότητα αυτές τις μέρες, κι η οποία όπως όλα δείχνουν στον πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει τον Jonathan Majors του Lovecraft Country και του Loki, ενώ το σενάριο θα γραφτεί από τους Philip Lord και Christopher Miller των Lego Movie και 21 Jump Street.

Best of internet