Quantcast

Τον Keanu Reeves θέλει η Marvel στο MCU, γιατί εισακούστηκε η φωνή του λαού

ΦΕΡΤΕ ΤΟΝ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ

THE NERDSTREAM

20 Ιουνίου 2019

Αυτό που έχει συμβεί με τον Keanu Reeves είναι άνευ προηγουμένου, φίλες και φίλοι. ΟΚ, πάντα τον αγαπούσαμε, είναι γαμάτος, έχει παίξει σε ταινίες που αγαπάμε, είναι αθάνατος – γνωστά πράγματα παλαιόθεν. Οι τελευταίοι μήνες όμως έχουν μετατρέψει τη λατρεία του ιντερνετικού λαού σε αληθινή χιονοστιβάδα αγάπης. Βασικά, για να το συνοψίσουμε, η φάση έχει ως εξής:

Αφού λοιπόν ήδη τον τελευταίο καιρό τον λατρέψαμε ακόμα περισσότερο στο John Wick 3, έπειτα ξετίναξε την viral μπάνκα κάνοντας ένα επικό ντου στην παρουσίαση του Cyberpunk 2077, γεγονός το οποίο απογείωσε την λαϊκή θρησκεία Keanu σε ασυνήθιστα για την εποχή επίπεδα.

Προφανώς, όλα αυτά δεν θα μπορούσα να περάσουν απαρατήρητα από τον αφέντη μας, την Disney δηλαδή, η οποία λιγουρεύεται τα μάλα τον Reeves για το κινηματογραφικό σύμπαν της Marvel. Μιλώντας στο ComicBook.com, ο επικεφαλής της κινηματογραφικής Marvel και μπαμπάς όλων των nerds, Kevin Feige, είπε πως το στούντιο μιλάει συνεχώς με τον Reeves προτείνοντάς του ρόλους σε ταινίες του MCU. Συγκεκριμένα, ο Feige δήλωσε πως πιστεύει ότι θα βρεθεί ο τρόπος να τον εισάγουν με τον σωστό τρόπο στις ταινίες Marvel.

Η αλήθεια είναι ότι μετά το Endgame που τα πράγματα είναι ανοιχτά για το πού θα πάει το πράμα, ένας Keanu Reeves θα ήταν υπερπολύτιμος για το MCU. Και, ναι, επιτέλους, είναι η ευκαιρία για να δούμε έναν σωστό Mandarin όπως του αξίζει. Ή έναν Doctor Doom.

Best of internet