Quantcast

Επιτέλους έρχεται τρίτο Sherlock Holmes, από την σκηνοθέτη του Rocketman αυτή τη φορά

Μιας κι ο Guy Ritchie ήταν απασχολημένος με Βασιλιά Αρθούρο και Αλαντίν

THE NERDSTREAM

12 Ιουλίου 2019

Δεν είναι λίγο περίεργο που ο Sherlock Holmes έγινε ξανά τόσο κουλ την τελευταία δεκαετία; Κακά τα ψέματα, είναι λίγο περίεργο που ο Sherlock Holmes έγινε τόσο κουλ την τελευταία δεκαετία. Πρώτα ήρθε η ταινία του Guy Ritchie το 2009 που τον μετέτρεψε σε action hero με Robert Downey Jr και Jude Law. Μετά, σχεδόν καπάκια, ήρθε κι η σειρά του BBC με το απαράμιλλο βρετανικό κούλνες των Benedict Cumberbatch και Martin Freeman.

Και τώρα, 2 χρόνια μετά το τέλος της σειράς και 8 χρόνια μετά την τελευταία ταινία, ο Sherlock ετοιμάζεται να επιστρέψει στην μεγάλη οθόνη για την τρίτη ταινία του franchise. Αυτή την φορά βέβαια στην καρέκλα του σκηνοθέτη δεν θα κάθεται πια ο Guy Ritchie, μιας κι ήταν απασχολημένος με τις φόλες του King Arthur και του Aladdin, αλλά ο Dexter Fletcher.

Αν δεν σας λέει κάτι το όνομα, πρόκειται για τον μαν που ολοκλήρωσε το Bohemian Rhapsody μετά την αποπομπή του Bryan Singer κι έπειτα σκηνοθέτησε το υπέροχο Rocketman. Αφού λοιπόν έδωσε τα διαπιστευτήριά του με τέτοιες γκράντε προσωπικότητες, κρίθηκε ότι μάλλον είναι κι ο ικανότερος να αναβιώσει τον κινηματογραφικό Sherlock.

Κατά τ’ άλλα, οι RDJ και Law αναμένεται να επιστρέψουν κανονικά στους ρόλους τους ενώ η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας ανακοινώθηκε ήδη πως θα είναι στις 22 Δεκεμβρίου του 2021.

Best of internet